📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
trynkiewicz, detheroc
dwa nowe trolle, a nawet myślę, że to są 2 konta tego samego pajaca, a więc mam nadzieję, że zainteresujecie się
jeden trynkiewicz, a drugi z profilowym na którym jest trynkiewicz więc no ma to powiązanie tym bardziej, że konto tego detheroc'a powstało wczoraj
dwa nowe trolle, a nawet myślę, że to są 2 konta tego samego pajaca, a więc mam nadzieję, że zainteresujecie się
jeden trynkiewicz, a drugi z profilowym na którym jest trynkiewicz więc no ma to powiązanie tym bardziej, że konto tego detheroc'a powstało wczoraj
Patrzcie jaki kurwa detektyw.
No to nie mysl za duzo, nie sluza ci te gnijace szare komorki jak widac.
No to nie mysl za duzo, nie sluza ci te gnijace szare komorki jak widac.
@detheroc jesteś tępy, pierdol się. Więcej Ci nie będę pisał bo nie zrozumiesz.
kurwa mać,jak to kurwa możliwe,że takie trolle,które powstały jako skutek uboczny skrzyżowania orangutana z rudym człowiekiem z zespołem Downa jak np. trynkiewicz i detheroc hasają sobie po forum i strzelają tekstami typu:
administracja ma na to totalnie wyjebane,a innym rozdaje warny niczym MOPS zapomogi dla cyganów?
niech szanowne mody zrobią sobie przerwę w chlaniu,wezmą się i zrobią z tym kurwidołkiem porządek bo aż ciśnienie się podnosi jak się widzi takie chujowe teksty
detheroc napisał/a:
Dobra robota trynkiewicz, piekny bol dupy polskich smieci ;DDDDDDDD
administracja ma na to totalnie wyjebane,a innym rozdaje warny niczym MOPS zapomogi dla cyganów?
niech szanowne mody zrobią sobie przerwę w chlaniu,wezmą się i zrobią z tym kurwidołkiem porządek bo aż ciśnienie się podnosi jak się widzi takie chujowe teksty
Libertinus napisał/a:
Co to za nowa moda żeby jeździć po samych sobie?!?! Jebane bezmózgi...
Jezu, nie zesraj się, nie ma nic gorszego niż takie bezmózgi jak Ty bez dystansu do życia. Właśnie spinając poślady o byle gówniany żart stajesz się cebulakiem, zdrowego psychicznie i pewnego siebie człowieka takie "żarciki" nie ruszają
Jestem ekspertem. W cebuli jest ukryty Platynowy pierścień z Brylantem 60ct. i dwoma Szmaragdami po bokach.
milosciprzyjazn, Masz trochę racji, tyle że co za dużo to niezdrowo. Ostatnio pod niemała co drugim postem można znaleźć jakiegoś marnego trolla, a to już może irytować nawet zdrowego człowieka.
Libertinus masz święta racje debile jebane, zamiast teraz kiedy żydostwo coraz bardziej nas okrada powinniśmy się łaczyć i nie dać sie. A tu widze całkiem odwrotnie Polak jedzie na Polaka hańba i wstyd mi za was.
Bo jesteśmy jacy jesteśmy... Dlatego każdy nam ciśnie, a na dokładkę polak polakowi.
Kurwa ale o chuj chodzi?
Wszyscy cisnął po całym świecie. Ten kulawy, ten garbaty, ten czarnuch, ten rudy, ten spasiony etc. etc.
A jak tylko ktoś da coś o polakach to już scyzoryki i siekiery wyjmujecie. Dystansu trochę. Co to my nietykalni jesteśmy?
A szarpiąc się z trollem pokazujecie, że to on MA KURWA RACJĘ.
Wszyscy cisnął po całym świecie. Ten kulawy, ten garbaty, ten czarnuch, ten rudy, ten spasiony etc. etc.
A jak tylko ktoś da coś o polakach to już scyzoryki i siekiery wyjmujecie. Dystansu trochę. Co to my nietykalni jesteśmy?
A szarpiąc się z trollem pokazujecie, że to on MA KURWA RACJĘ.
jarek_wctls napisał/a:
Libertinus masz święta racje debile jebane, zamiast teraz kiedy żydostwo coraz bardziej nas okrada powinniśmy się łaczyć i nie dać sie. A tu widze całkiem odwrotnie Polak jedzie na Polaka hańba i wstyd mi za was.
K3NNY napisał/a:
Bo jesteśmy jacy jesteśmy... Dlatego każdy nam ciśnie, a na dokładkę polak polakowi.
Nie bądźcie takimi zakompleksionymi spinodupami, bo właśnie z takich ludzi świat się najbardziej śmieje. I spróbujcie być nieco mniej zapatrzeni w siebie, bo niektórzy chyba nie zauważyli że żyjemy w świecie pełnym stereotypów . Francuzi to żabojady, Amerykańce hamburgery, każdy Arab to kozojebca, Rosjanin to pijak, Żydzi to skąpcy, Niemcy to brzydale, Rumuni wpierdalają gruz, murzyni to asfalt, a Polaki to cebulaki itd itd. Albo śmiejecie się z wszystkimi, albo sami jesteście pośmiewiskiem
Wciąż trudno mi pojąć skąd na stronie z czarnym humorem wzięło się tylu zakompleksionych buców bez poczucia humoru...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów