📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up to unifont zapal se dobrego faja, z której chcesz z żółtej, z czerwonej ? może z żółtej co ?
Jaki sknera, nawet żal mu było na CAŁĄ cebulę i tylko pół chciał jej dać
Co cały polski zestaw dla pięknej cebulackiej kobiety. Koncentryczne warstwy cebuli mogą jej służyć za: (podążając od środka) obrączki, kolczyki, nieco większe kolczyki, tunele do uszu lub branzoletkę. Bardzo stylowe, bardzo polskie
@up
to nie tak, najpierw zakłąda najmniejszy a później jak utyje zwieksza rozmiar zjadając poprzedni krązek cebuli
to nie tak, najpierw zakłąda najmniejszy a później jak utyje zwieksza rozmiar zjadając poprzedni krązek cebuli
Co to za nowa moda żeby jeździć po samych sobie?!?! Jebane bezmózgi...
A żydowskie oświadczyny to z ząbkiem czosnku?
autorowi gratuluje nazwiska po ojcu, ale gimusiarnie z kwejka jadącą po Polakach powinno sie wystrzelac po pyskach
Panie DWUDZIESTOLATKU. Jesteś już pan pełnoletni. Co pan jeszcze robisz w tej Cebulandii? Niemce o rzut kamieniem. Do Jukej też dostać się nie problem. Otwarte granice. Życie jak w Madrycie na wyciągnięcie ręki. Co pana jeszcze tu trzyma?
trynik dzięki ale lightów nie pale, wolę poczuć pełną moc cebuli.
A do napinaczy: To jest dystans!
A do napinaczy: To jest dystans!
Co ciekawe największymi potentatami cebuli w Europie są Hiszpania i Holandia, a na świecie Argentyna, RPA, Nowa Zelandia i USA, więc nie trafiłeś z porównaniem. Widzę, że hejt na wszystko co polskie stał się bardzo modny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów