Kurwa A ja mam wyrzuty sumienia jak daje swojej córce parówki....
Ta z filmiku przynajmniej je zdrowo, a nie zmielone odpady rzeźnicze.
Jak wam głód do dupki zajrzy to będziecie wpierdalać robale aż będą się uszy trzęsły
"Do dupki" to ci stary zagladal
później weź takiej daj do ryja...fuj
Dajesz 3-latkom do ryja?
Wam też wmówili co jest dobre, tydzień czy dwa po narodzeniu
sekta mafia
BÓG TO NIE RELIGIA
twoja racja jest najtwojsza i ja mam rację
twoja racja jest najtwojsza i ja mam rację
Moja racja jest bardziej mojsza niż twojsza
Nine, ten, never sleep again.
Taka osoba to hipohondryk.
To żeś pan wypalił. Jak już, to hipochondryk, ale też nie. Hipochondrycy chodzą ciągle obsrani, że ich gnębi jakaś choroba. Mi natomiast chodziło bardziej o lęk przed śmiercią i przemijaniem.
Moja racja jest bardziej mojsza niż twojsza
jedna jest racja, lecz ona jest przy nas
To żeś pan wypalił. Jak już, to hipochondryk, ale też nie. Hipochondrycy chodzą ciągle obsrani, że ich gnębi jakaś choroba. Mi natomiast chodziło bardziej o lęk przed śmiercią i przemijaniem.
Krótko mówiąc tanatofobia
Fajna niskie koszty utrzymania nie to co nasze kaszojady MC donaldsy i kwaki..przejdziesz się dobrze po okolicznych łąkach i trzy posiłki dziennie zapewnione
no wątpię., chyba że będziesz łapał komary czy muchy ze śmietników. Z roku na rok jest coraz mniej owadów.
urocze dziecko, u nas tak dzieci jedzą czekoladę, ale zachowanie identyczne
Wszyscy będziemy wpierdalać robale, chociaż nie żywcem. Koszty produkcji mięsa rosną, niedługo stanie się towarem luksusowym, a normalny człowiek potrzebuje białka zwierzęcego. Wystarczy przemielić, dodać przyprawy, sól, uformować w ciateczka i upiec. Będziemy wpierdalać jak nuggetsy w KFC.
Znam paru wegan po 40-stce i powiem szczerze, nie wyglądają dobrze. Jakby mieli 10-15 lat więcej, szczególnie kobiety. Wniosek? Normalny człowiek potrzebuje zarówno białka zwierzęcego, jak i roślinnego. Weganizm to chwilowa moda zblazowananej lewicy, jakieś zwierzęta zawsze będziemy jeść. Jeśli nie świnie, to robale.
Dawno nie widziałem, tak konkretnego i inteligentnego komentarza.
Wszyscy będziemy wpie**alać robale, chociaż nie żywcem. Koszty produkcji mięsa rosną, niedługo stanie się towarem luksusowym, a normalny człowiek potrzebuje białka zwierzęcego. Wystarczy przemielić, dodać przyprawy, sól, uformować w ciateczka i upiec. Będziemy wpie**alać jak nuggetsy w KFC.
Znam paru wegan po 40-stce i powiem szczerze, nie wyglądają dobrze. Jakby mieli 10-15 lat więcej, szczególnie kobiety. Wniosek? Normalny człowiek potrzebuje zarówno białka zwierzęcego, jak i roślinnego. Weganizm to chwilowa moda zblazowananej lewicy, jakieś zwierzęta zawsze będziemy jeść. Jeśli nie świnie, to robale.
białko zastąpisz, nie musi być zwierzęce, wiadomo najlepsze. Najbardziej zrównoważona dieta wg mnie to mięso 2 max 3 razy w tyg przy czym nie wieprzowe, to max raz w tygodniu. Nie jak Polacy, rosół z nóżkami jednego dnia, drugiego schabowy, potem karkówka, mielone itp. Jemy za dużo mięsa zdecydowanie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów