Wszyscy będziemy wpierdalać robale, chociaż nie żywcem. Koszty produkcji mięsa rosną, niedługo stanie się towarem luksusowym, a normalny człowiek potrzebuje białka zwierzęcego. Wystarczy przemielić, dodać przyprawy, sól, uformować w ciateczka i upiec. Będziemy wpierdalać jak nuggetsy w KFC.
Znam paru wegan po 40-stce i powiem szczerze, nie wyglądają dobrze. Jakby mieli 10-15 lat więcej, szczególnie kobiety. Wniosek? Normalny człowiek potrzebuje zarówno białka zwierzęcego, jak i roślinnego. Weganizm to chwilowa moda zblazowananej lewicy, jakieś zwierzęta zawsze będziemy jeść. Jeśli nie świnie, to robale.
Hahahha chyba ty! Ja sobie złowię dorsza albo łupacza
białko zastąpisz, nie musi być zwierzęce, wiadomo najlepsze. Najbardziej zrównoważona dieta wg mnie to mięso 2 max 3 razy w tyg przy czym nie wieprzowe, to max raz w tygodniu. Nie jak Polacy, rosół z nóżkami jednego dnia, drugiego schabowy, potem karkówka, mielone itp. Jemy za dużo mięsa zdecydowanie
czemu piszesz ,,Nie jak Polacy,,
tylko , jak my Polacy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów