Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.Może jakiś sfrustrowany patopolaczek, któremu uroiło się, że prowadzi antymuzułmańską krucjatę. To i tak lepiej niż prawackie cipy z tego forum, co potrafią tylko pluć w internecie. Tamten chociaż coś zrobił.
Za to ty jesteś lewacka cipą, której uroiło się, że prowadzi anty prawicową krucjatę. Jestem pewien, że ty sam potrafisz pluć się, tylko w internecie. Znajdź sobie jakieś forum dla zjebow politycznych i tam szukaj kolegów
Warto powiedzieć że izrael teraz morduje cywili w palestynie a też jakoś nikt o nich nie mówi religijni terroryści. Hipokryzja ot co
Znajdź sobie jakieś forum dla zjebow politycznych i tam szukaj kolegów
No przecież na nim jestem.
Może jakiś sfrustrowany patopolaczek, któremu uroiło się, że prowadzi antymuzułmańską krucjatę. To i tak lepiej niż prawackie cipy z tego forum, co potrafią tylko pluć w internecie. Tamten chociaż coś zrobił.
A ty wcale nie plujesz na "patopolaczków " i "prawackie cipy" idź z tą lewacką patologią polityczną na inne strony, to jest strona o uszkadzaniu ciała a nie strona do dyskusji politycznych.
Tu nie ma religia nic do rzeczy, jakby chrześcijanie też brali na dosłownie wszystko to by musieli skromnie żyć a przecież biskupi w złocie chodzą i mercedesami jeżdżą. Zwykła huliganka jakiej pełno także u nas.
Warto powiedzieć że izrael teraz morduje cywili w palestynie a też jakoś nikt o nich nie mówi religijni terroryści. Hipokryzja ot co
ale gadasz pierdoły, a cały bliski wschód się jednoczy w imię teraz czego jak nie religii ? Gdyby nie religie było by 100 razy mniej wojen w historii, religia to jest największa ku...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów