Disco żarówka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
To taki przenośny pożar.
Jak ktoś widział numer z kłódką w żarówce to będzie wiedział o co chodzi
Można w prosty sposób rozciąć tą żarówkę i bez męczenia się wsadzić całą kulę a następnie ją skleić
Jak ktoś widział numer z kłódką w żarówce to będzie wiedział o co chodzi
Ja rozumiem, trzeba mieć pasje, hobby czy coś, ale zdecydowanie bardziej wolałbym filmik gdzie wsadziła ją sobie w dupę i pod 220 co by podświetliło flaki od środka. Wtedy niech zakręci.
głest
to chyba dla kobiet z małymi cyckami
Jaczuro napisał/a:
Ja rozumiem, trzeba mieć pasje, hobby czy coś, ale zdecydowanie bardziej wolałbym filmik gdzie wsadziła ją sobie w dupę i pod 220 co by podświetliło flaki od środka. Wtedy niech zakręci.
Może niezupełnie to... ale specjalnie dla Ciebie
edek.bajzel napisał/a:
głest
Specjalnie dla Ciebie i wszystkich "mężczyzn" bez cycków, amatorów tęczowej husarii
O kurwa... Faktycznie czarny humor...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów