📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Nikt się nie bije, nie ma wypadków i co najdziwniejsze, nikt nie pije. Mało wschodnie, choć żart przedni.
Kurwa przeczytałem "żart bartmana", za dużo sadistica.
Barman ma stać za barem, wycierać szklanki szmatką, lać wódę i słuchać żalów zapitych facetów, a nie kurwa bawić się w żartownisia-magika.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Cptn Obviously napisał/a:
Kurwa przeczytałem "żart bartmana", za dużo sadistica.
co ma piernik do wiatraka ?
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
cocaine.animals napisał/a:
co ma piernik do wiatraka ?
tyle samo liter, to po pierwsze. Po drugie, jeśli nie wiesz kto to bartman tzn jesteś leszczem. A jako że wątpię w Twą zdolność do przeszukiwania internetu (w innym wypadku byś się nie błaźnił i nie pytał) podsuwam dwie podpowiedzi. Uwaga.
petru23 napisał/a:
tyle samo liter, to po pierwsze. Po drugie, jeśli nie wiesz kto to bartman tzn jesteś leszczem. A jako że wątpię w Twą zdolność do przeszukiwania internetu (w innym wypadku byś się nie błaźnił i nie pytał) podsuwam dwie podpowiedzi. Uwaga.
Obrazek
Obrazek
Chodziło mi o to że ni chuja nie rozumiem dlaczego bartman mu się kojarzy z sadistic'iem inwalido umysłowy.
cocaine.animals napisał/a:
Chodziło mi o to że ni chuja nie rozumiem dlaczego bartman mu się kojarzy z sadistic'iem inwalido umysłowy.
"bartman" z "barman" mu sie skojarzył (jakbyś nie widział podobieństwa) a nie "bartman" z "sadistic" inwalido umysłowy. I nie dziwię sie, ze nie rozumiesz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów