Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A co to za pedał w ogóle?
Dziwne, siedzisz w tej Anglii, pakujesz kraby i nie wiem kto to...
Tyle się mówi, że Niemcy mają zajebiste drogi, a A2 momentami to gorsza od Naszej krajówki.
Jeszcze pocisnę klasykiem i spierdalam:
"Cudze chwalicie, swego nie znacie..."
Swoją drogą Top Gear to chyba najlepszy program motoryzacyjny. Ale w Sosnowcu mogliście nie słyszeć o takim jeszcze.
Bardziej rozrywkowy niż motoryzacyjny, w dodatku od kilku lat tak chamsko i bezczelnie reżyserowany że w niektórych momentach można się spawiować, widząc jaką ciemnotę próbują wcisnąć widzowi. Kiedyś te wszystkie wyścigi czy inne zawody pośmierdywały fake'iem i reżyserką a dzisiaj to już się kompletnie nie pierdolą. Te wszystkie pseudowyścigi gdzie się niby gubią będąc filmowani przez 12 kamer z różnych stron. Kiedyś lubiłem, ale przesyt aż do porzygu.
Nie no bez pierdolenia, w tym momencie jest masa dobrych dróg w Polsce. Wiadomo, że autostrady i ekspresówki, bo od tego trzeba zacząć.
Tyle się mówi, że Niemcy mają zajebiste drogi, a A2 momentami to gorsza od Naszej krajówki.
Jeszcze pocisnę klasykiem i spierdalam:
"Cudze chwalicie, swego nie znacie..."
Generalnie prawdziwy Polak-katolik im mocniej i bezmyślniej ponapierdala we własny kraj tym lepiej się czuje.
"Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy"
W Niemczech widziałem od chuja landówek w tragicznym stanie, widziałem także remont miejskiej uliczki, który trwał pół roku i być może trwa do dziś. Niemcy mają dobrą sieć drogową bo w sumie wszędzie są autostrady co nie znaczy, że ich wszystkie drogi są w dobrym stanie.
co prawda dobrych dróg aż tak dużo nie mamy, ale jeszcze nie tak dawno nie mieliśmy praktycznie w ogóle. 5 lat nie wystarczy żeby przeprowadzić tyle tak dużych i kosztownych inwestycji na skalę krajową; trochę czasu musi minąć żebyśmy dorównali do państw zachodnich, ale jest coraz lepiej. ave fekal
Bardziej rozrywkowy niż motoryzacyjny, w dodatku od kilku lat tak chamsko i bezczelnie reżyserowany że w niektórych momentach można się spawiować, widząc jaką ciemnotę próbują wcisnąć widzowi. Kiedyś te wszystkie wyścigi czy inne zawody pośmierdywały fake'iem i reżyserką a dzisiaj to już się kompletnie nie pierdolą. Te wszystkie pseudowyścigi gdzie się niby gubią będąc filmowani przez 12 kamer z różnych stron. Kiedyś lubiłem, ale przesyt aż do porzygu.
topgear to nie program survivalowy. Piękne samochody, piękne krajobrazy. Kręcone z jajem na żarcie. To sie w tym liczy. Jak ktoś myśli, że "próbowali go oszukać, bo ktoś się wcale nie zgubił bo kamerzyści są z nim" to idiota.
Te wszystkie pseudowyścigi gdzie się niby gubią będąc filmowani przez 12 kamer z różnych stron. Kiedyś lubiłem, ale przesyt aż do porzygu.
Czyli jak się np. zgubię w lesie to nikt nie będzie mógł mnie nagrać? szkoda bo śmigłowce ratunkowe używają KAMER podczerwieni, ale skoro mówisz że się nie da nagrywać zgubionych to trudno, może Yeti przejmie fach górskich poszukiwań :c
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów