📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wszyscy dookoła mówią że jest tragedia itp, itd. A tak naprawdę nie jest tak źle. Prawdą jest że ulice w miastach są zaniedbywane, nieprawidłowo są ustawiane znaki, nieoznakowane radiowozy na każdej krajówce, asfalty na przelotówkach podziurawione i... no dobra jest źle.
Żaden kurwa żart, tylko pewnie chcą nakręcić podobny odcinek jak ten na trasie transfogaraskiej w 2009 roku w Rumuni.
Rzecz w tym, że wszyscy chcieli wykazać się błyskotliwością i rozbawić Świat, a w rzeczywistości ośmieszają sami siebie...
Rzecz w tym, że wszyscy chcieli wykazać się błyskotliwością i rozbawić Świat, a w rzeczywistości ośmieszają sami siebie...
kurde, jakoś nie lubię jak obcokrajowcy śmieją się z Polski
"wszystkie pieniądze wydaję na podróże, co zresztą polecam wszystkim (...) Paru polskim politykom powinni fundować przymusowe wycieczki. Polska jest zajebista, ma wiele super cech, które dostrzega się dopiero z dystansu. Ale jest też jednym z najbardziej zj***nych przez komunę państw świata. Nie wiem jak udało się to tym k***om, ale zniszczyli w wielu Polakach ambicję, kreatywność, chęć zmian, wpoili mentalność przegranego, który z góry zakłada, że przecież, my jesteśmy Polakami, czyli wszystko stąd jest ch*jowe, gorsze. Jakaś magiczna niewidzialna siła, która nie pozwala wielu Polakom myśleć o sobie jako o równych reszcie. (...) problem tkwi chyba nie w indywidualnościach, nie w jednostkach, które mamy wybitne. Problem jest w systemie, w masach, które zawsze doszukają się w drugim Polaku czegoś ch*jowego. Nie utożsamiamy się ze sobą nawzajem, tylko walczymy. Nie dopingujemy się, nie wspieramy (...)" - napisał to raper Sokół i w tym screenie potwierdza się to niestety w 100%
zna odpowiedziałem mu na owo pytanie poszukasz, a znajdziesz
Patrzcie jak napierdalają na własne państwo na ogólnoświatowym profilu
@up
Nic straconego. Pozwoliłem sobie uruchomić mój wehikuł i przejść się do przyszłość. Oto co tam znalazłem.
Nic straconego. Pozwoliłem sobie uruchomić mój wehikuł i przejść się do przyszłość. Oto co tam znalazłem.
BongMan napisał/a:
A co to za pedał w ogóle?
Do pedała bliżej Tobie, niż jemu
Swoją drogą Top Gear to chyba najlepszy program motoryzacyjny. Ale w Sosnowcu mogliście nie słyszeć o takim jeszcze.
To kurwa błysnęli debile. Chłopaki z Top Gear pytają bo chcą się dowiedzieć nie tylko o ekspresówkach, drogach krajowych itp. tylko szukają ciekawych dróg lokalnych, może jakieś bezdroża na ciekawy odcinek a tam tego typu odpowiedzi.
A.J.K.S napisał/a:
Do pedała bliżej Tobie, niż jemu xD
A.J.K.S napisał/a:
xD
A.J.K.S napisał/a:
xD
Na pewno mnie, a nie tobie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów