📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niektórzy mówią, że BongMan to Stig, ale my wiemy, że BongMan to oszukańczy chuj.
rksrobert napisał/a:
Niektórzy mówią, że BongMan to Stig, ale my wiemy, że BongMan to oszukańczy chuj.
a ja wiem że jest nikim, debilem co chuja próbuje przedłużyć wirtualnymi piwkami i podnieść samoocenę....
U mnie w Gnieźnie od półtorej roku kładą nowiusieńki najwyższej jakości asfalt i kostkę na chodnikach. Chyba wiem kto wygra najbliższe wybory prezydenckie i do Rady Miasta Gniezna
Bongman jeszcze nie wie, że gdy próbuje zabłysnąć to w większości przypadków robi z siebie idiotę.
Ja pierdole, stan dróg jest fatalny ale jeśli chodzi o inne aspekty to mamy kilka fajnych odcinków.
Tak jak ktoś napisał na tym forum to droga stu zakrętów w Sudetach i kolejna to autostrada sudecka od Zieleńca do Międzylesia i kolejny fajny odcinek to zakręcona droga między Czaplinkiem a Połczynem Zdrój i wiele wiele innych.
Cała masa by się jeszcze znalazła ale stado narzekających baranów widzi tylko dziurawą nawierzchnie która wybija im zawieszenie w ich nieistniejących autach.
Tak jak ktoś napisał na tym forum to droga stu zakrętów w Sudetach i kolejna to autostrada sudecka od Zieleńca do Międzylesia i kolejny fajny odcinek to zakręcona droga między Czaplinkiem a Połczynem Zdrój i wiele wiele innych.
Cała masa by się jeszcze znalazła ale stado narzekających baranów widzi tylko dziurawą nawierzchnie która wybija im zawieszenie w ich nieistniejących autach.
Ja pierdziele zostawcie bongmana w spokoju on jest z sosnowca to wystarczajaca kara ludie ludzie obuddcie sie dajcie mu choc troche wiaey ze jest lepszy od gowna
Podobno w nowej serii mają odwiedzić Ukrainę. Nie wiem czy odcinek już kręcili, czy dopiero będą ale fajnie by było jakby przewinęli się przez Polskę.
hhaahha top gear program motoryzacyjny chyba cie doszczętnie pojebało trolu z dupy ,co to za motoryzacja jak te h.e tylko po świecie naginają i jakieś debilne zadania wykonują fakt że przemieszczają się samochodami ale to tyle , a w sosnowcu widzieli twoją starą jak kapeluchy opie..la .dziękuje
Drodzy użytkownicy! Nade mną macie idealny przykład jak zachowują się ludzie z Sosnowca
*
Pocisk po "starej" +10 do ogłady i inteligencji
*
Pocisk po "starej" +10 do ogłady i inteligencji
Banda jebanych ćwoków liżących dupę jakiemuś angielskiemu cwelowi... Ciekawe, którędy te szmaty wracają z tych zmywaków w anglii jak nie w większości A2.
Ale tak w sumie myślę, że na tych ich zadupiach zajebanych dechami to mogą mieć jeszcze polne drogi dojazdowe do swoich ziemianek
Ale tak w sumie myślę, że na tych ich zadupiach zajebanych dechami to mogą mieć jeszcze polne drogi dojazdowe do swoich ziemianek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów