Proponuję domowy eksperyment :
Włączyć nagrywanie w telefonie celem uwiecznienia, a następnie nasypać na kartkę i dmuchnąć w stronę płomienia
Podobny efekt mogą również dawać sproszkowany cynamon, drobno zmielona kawa, kakao, lub cukier puder.
Na tej samej zasadzie działa amunicja termobaryczna.
Podobny efekt mogą również dawać sproszkowany cynamon, drobno zmielona kawa, kakao, lub cukier puder.
Czyli w zasadzie każde żarcie zmielone na suchy pył jest łatwopalne...
Ależ sadolka. Zakochałem się.
Ty pedofilu...
Ja pierdolę! Chwila heheszków i kilka dni sprzątania całej chaty. Tego ot tak się nie sprzątnie.
Ej byku, to są dzieci. One nie myślą takimi kategoriami...
- Michaaaaał
- Czego znowu chcesz Dagamahaa?
- Zdaje się, że idziesz dziś na dyskotekę. Cho, postawię ci włosy na żel!
- Okej! Już biegnę.
Mąka. To jedna z najgroźniejszych substancji stosowanych w kuchni. W temperaturze 400 stopni Celsjusza gwałtownie się spala, zwłaszcza jeśli występuje w postaci zawieszonego pyłu i jest duży dostęp do tlenu. Także musi być rozpylona.
Włączyć nagrywanie w telefonie celem uwiecznienia, a następnie nasypać na kartkę i dmuchnąć w stronę płomienia
Trzeba też dodać że warto stream na youtube aby nagranie mogło trafić do internetu, w razie jak byśmy nie byli w stanie z różnych powodów sami go dodać
Mąka. To jedna z najgroźniejszych substancji stosowanych w kuchni. W temperaturze 400 stopni Celsjusza gwałtownie się spala, zwłaszcza jeśli występuje w postaci zawieszonego pyłu i jest duży dostęp do tlenu. Także musi być rozpylona.
Wow. Myślałes o karierze inspektora BHP i ochrony ppoz?
P.s. Gdyby kogoś interesowało, to ja kupiłem mleko kondensowane i gotowałem 3h, żeby był kajmak - jak na warunku gimnazjalne spełniło warunki na 5 w dzienniku oraz wpierdalanie paluchami kajmaku przez całą klasę z puszki.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów