📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
TB303 napisał/a:
Kurwa mać... co?! Dawno nie czytałem nic tandetniejszego.
Co ty pierdolisz! Dobry żart! Walczy z Popkiem a on się nazywa Rak! Dobry czarny humor!
Sabajone napisał/a:
Co ty pierdolisz! Dobry żart! Walczy z Popkiem a on się nazywa Rak! Dobry czarny humor!
Jako iż mam w dupie ten cały cyrk KSW zwany "sportem", to nie zrozumiałem... "żartu".
@Up
to trzeba było nie komentować jak nie masz pojęcia o co chodzi...
Radbug napisał/a:
@Up
Lubię komentować wszystko jak leci, taki już jestem
Zresztą, skomentowałem wszystko przez pryzmat tego rzekomego "zatrzymania" Popka. Jeśli taki cyrk odwalają przed walką, to cała reszta już jest cyrkiem.
Kuhwa jaki cyrk fiutki? Można mówić, że zawodnicy są dobierani pod względem marketingowym, bo są bo Martin i ten drugi muszą zarabiać. Ale jak wchodzi dwóch gości do klatki i napierdalają się z całych sił to chociaż odrobina szacunku im się należy, bo kultywują tradycję rozrywki, która ma kilka tysięcy lat. A Różal to mój idol.
Kuhwa jaki cyrk fiutki? Można mówić, że zawodnicy są dobierani pod względem marketingowym, bo są bo Martin i ten drugi muszą zarabiać. Ale jak wchodzi dwóch gości do klatki i napierdalają się z całych sił to chociaż odrobina szacunku im się należy, bo kultywują tradycję rozrywki, która ma kilka tysięcy lat. A Różal to mój idol.
Wykupiłeś juz pejperwiu ??
Polecę swoim i moich znajomych:
Dlaczego Pudzian nie ma żadnych szans na wygranie walki z Popkiem?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Bo z rakiem nie wygrasz.
Dlaczego Pudzian nie ma żadnych szans na wygranie walki z Popkiem?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Bo z rakiem nie wygrasz.
nie prawda....przyłóż żabę i rak wyjdzie
*sypki drift po blacie*
Zauważylaiśmy. Zrób przysługę światu i jedź poławiać kraby z Bongmanem.
TB303 napisał/a:
Jeśli taki cyrk odwalają przed walką, to cała reszta już jest cyrkiem.
Tak, nawet sami galę zatytułowali Cyrkiem (bólu), no ale hajs się będzie zgadzał i będą szydzić z biedaków w zaciszach apartamentów z łyskaczem w ręce a'la testoviron
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów