📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
@up oglądaliśmy ten sam filmik? Bo wg mnie, to dokładnie tak zrobił
Dwa razy przeczytałem: "[...] ostrym nożem".
Nie wiem, czemu. Nie jestem z Krakowa...
Nie wiem, czemu. Nie jestem z Krakowa...
To jest nic. Mój znajomy ma taką malutką buteleczkę z czarnym płynem. Sam jest wielkim fanem ostrych potraw, więc potrafi zjeść zupkę z pełną kroplą tego draństwa (ale z dwiema już nie). Natomiast wystarczy na czubek igiełki wziąć tego draństwa i zamoczyć w całym garnku zupy albo bigosu, żeby było naprawdę piekielnie ostre.
W zeszłym miesiącu zrobiliśmy kawał pewnemu skurwielowi, który strasznie się przechwalał, że "wściekłego psa wypije nawet z najostrzejszym tabasco". Skończył na pogotowiu.
W zeszłym miesiącu zrobiliśmy kawał pewnemu skurwielowi, który strasznie się przechwalał, że "wściekłego psa wypije nawet z najostrzejszym tabasco". Skończył na pogotowiu.
prze chuj pomysłowe - muszę wypróbować na swojej znajomej bo ostatnio wkurwia wybitnie.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów