ahh ten mord w oczach
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Fajny żart,Fajnie jest popatrzeć na te osoby co kupują ten shit.
jak widzę ich zapłakane oczka jak kartony są glebowane to aż mi się wesoło robi
przecież oni kurwa nie mogą bez tego życ. Bez jedzenia wytrzymają ale ajfon musi byc
przecież oni kurwa nie mogą bez tego życ. Bez jedzenia wytrzymają ale ajfon musi byc
Żarciki żarcikami, pracowałem kiedyś dla jabłuszka i jeden z moich znajomych wózkowych wypierdolił przed premierą paletę ipadów 2.
Ten widok...
Ten widok...
Serio ci ludzie czekają w kolejce godzinami przed otwarciem żeby kupić telefon? Nie mogą przyjść sobie 2,3 dni po premierze? Japierdolę...
nigdy nie zrozumiem jak można czekać na coś chuj wie ile godzin czatując przed sklepem
Cytat:
Żarciki żarcikami, pracowałem kiedyś dla jabłuszka i jeden z moich znajomych wózkowych wypierdolił przed premierą paletę ipadów 2.
Ten widok...
Koszt produkcji tej palety iPadów zapewne zamknął się w cenie 2-3 iPadów, dla Apple to żaden wydatek. Kiedyś znajomy pracował w jakimś centrum dystrybucji i przysłali tira iPadów i iPodów, wszystkie miały jednak nieprawidlowo nabity kod - wszystkie iPod i iPady musiały pójść do niszczarki, bo bardziej im się to oplacalo niż ponownie wysyłać je do fabryki i zmieniać naklejki.
Cytat:
No gówniane iphony są tyle warte co ten skecz!
Miałeś kiedyś iPhone, że taką opinie o nich masz ? Wątpie.
Ja mam ipoda, i wiem że jest gówniany. Mój kumpel ma iphona 4g i też twierdzi że jest gówniany.
Znajomy pracował w hurtowni appla w UK, działała w niej szajka, kierowca - ochroniarz - kieronwnik - pracownik typu wózek widłowy od rozładowywania. [Anglicy] Przez 3 miesiace zajebali sprzet o wartosci kilkuset tysiecy funtów ;p to maja w tej hurtowni takie zabezpieczenia teraz ze po wejsciu/wyjsciu na cała hale masz skany, przeszukiwanie et cetera
A ja nie mam, i wielu innych też nie ma, a inni mają... i chuja to kogokolwiek obchodzi, więc skończcie.
W sprawie iphonaL Fajny telefon, funkcjonalny niestety tylko w teorii. Niestety apple to b anda debili i bez jailbreaka to kawalek plastiku i szkla. Mialem appla 2 razy i stluklem. Od tego czasu nokia 3055, jest o tyle lepsza ze mozna nia rzucac o sciany i otwierac browar. Dziekuje, dobranoc.
Ja tu widzę normalną reakcję ludzi, jak komuś upada coś znacznej wartości. Gdyby niósł szybę, czy obraz, cokolwiek - byłaby taka sama reakcja. Mam wyjebane na te nowe komórki, może jak wypuszczą za kilka lat model, który będzie robił laskę, to zastanowię się [jeśli miesięczny koszt "utrzymania" mojej dziewczyny będzie większy od tego telefonu]. Póki co mam całkiem przyzwoity, nie psujący się i nie gubiący zasięgu telefon. Bateria trzyma tydzień i tyle mi wystarcza. Miałem kilka nowszych modeli, ale szybko je opchnąłem, bo zaraz, za chwilę staną się już przestarzałe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów