📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Chryste Panie, w jakich czasach przyszło nam żyć, żeby człowiek miał większe prawo do głupoty niż poczucia humoru...
Pewnie gliniarze przyjechali z tym lektorem z uwaga pirat, bo sami wątpię, żeby byli w stanie cokolwiek powiedzieć typowi bez jebnięcia śmiechem.
W każdym razie ogarnięta raszpla musi być z tej staruchy, w 90 procent przypadku to będzie żart ale w 10 prawdziwe zagrożenie i co wtedy jak zignoruję prawdziwe zagrożenie biorąc to za żart? ryzykować dla wątpliwej rozrywki? nie dziękuję, dobrze zrobiła a pracownikowi wlepiłbym jeszcze mandat za takie żarty (nie duży bo to w końcu pracownik fizyczny i nie każdy musi być ogarnięty a on chciał tylko się pośmiać, za to egzekwowałbym ten mandat żeby nieuchronnie musiał zapłacić). Lepiej dmuchać na zimne i podgrzewać ciepłe płody niż później ryzykować.
W każdym razie ogarnięta raszpla musi być z tej staruchy, w 90 procent przypadku to będzie żart ale w 10 prawdziwe zagrożenie i co wtedy jak zignoruję prawdziwe zagrożenie biorąc to za żart? ryzykować dla wątpliwej rozrywki? nie dziękuję, dobrze zrobiła a pracownikowi wlepiłbym jeszcze mandat za takie żarty (nie duży bo to w końcu pracownik fizyczny i nie każdy musi być ogarnięty a on chciał tylko się pośmiać, za to egzekwowałbym ten mandat żeby nieuchronnie musiał zapłacić). Lepiej dmuchać na zimne i podgrzewać ciepłe płody niż później ryzykować.
ŚCIEMA!!!!!
Fakty są inne.
Pracownik powiedział że instalację gazową instalują, a ze mieszkanka jest wyznania judaistycznego to od razu ją ruszyło i teraz musi firma płacić reparacje za uszczerbek na psychice Izraelowi którego obywatelami ci mieszkańcy oczywiście nie są.
Fakty są inne.
Pracownik powiedział że instalację gazową instalują, a ze mieszkanka jest wyznania judaistycznego to od razu ją ruszyło i teraz musi firma płacić reparacje za uszczerbek na psychice Izraelowi którego obywatelami ci mieszkańcy oczywiście nie są.
ciapatego, w taki sposób żartującego, wyjebałbym przez okno na klatce schodowej, razem z jego tornistrem
I tak ciężko będzie przebić polski obóz zbudowany na obrzeżach tego miasta.
Jeśli nie było informacji, że będą prowadzone jakieś prace instalacyjne, to prawidłowo zgłosiła.
- czego mi się tu tłuczesz pod drzwiami skurwysynu, robolu jeden!
- pani się udpokoi, pracuje...
- co pracuje, kradnie coś pewnie! Złodziej!! Ratunku!
- pani uspokoi się, kablówkę kładę na zlecenie administracji.
- jaka kablówkę chuju jeden!? Ja mam tv trwam u mnie działa wszystko!! Co tam kombinujesz skurwysynu!?!
- bombę zakładam stara kurwo! Wypierdalaj!!
- pani się udpokoi, pracuje...
- co pracuje, kradnie coś pewnie! Złodziej!! Ratunku!
- pani uspokoi się, kablówkę kładę na zlecenie administracji.
- jaka kablówkę chuju jeden!? Ja mam tv trwam u mnie działa wszystko!! Co tam kombinujesz skurwysynu!?!
- bombę zakładam stara kurwo! Wypierdalaj!!
Kamakawiwo'ole - jedyny Izrael, jaki dla mnie kiedykolwiek istniał.
Prawie jak w tym filmie co dziadek wchodzi do sklepu budowlanego wybiera jakieś rurki, lampki, itp. i idzie do kasy, bajeruje ekspedientkę, a ona się pyta co będzie budował, a on odpowiada, że bombę i wychodzi jak gdyby nigdy nic. Ekspedientka się uśmiecha bo zabawne.
Później dziadek z atrapą bomby dokonuje napadu na bank czy inne okienko wpłat.
Później dziadek z atrapą bomby dokonuje napadu na bank czy inne okienko wpłat.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów