18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
-................- 2018-01-31, 17:16 94
Chryste Panie, w jakich czasach przyszło nam żyć, żeby człowiek miał większe prawo do głupoty niż poczucia humoru...
Zgłoś
banerr 2018-01-31, 17:45 11
Hejnalistka dobrej zmiany.
Zgłoś
józekdeluxe 2018-01-31, 17:56 4
Pewnie gliniarze przyjechali z tym lektorem z uwaga pirat, bo sami wątpię, żeby byli w stanie cokolwiek powiedzieć typowi bez jebnięcia śmiechem.

At my signal unleash the shitstorm.
Zgłoś
siwybis 2018-01-31, 18:08 5
Śmiesznie to by było jakby na serio podkładał. Sam bym coś takiego powiedział instalując prawdziwą, licząc na czyjeś poczucie humoru albo potraktowanie jak debila.
Zgłoś
x2345x 2018-01-31, 18:37 1
A to dowcipniś
Zgłoś
qwerty123hwdp 2018-01-31, 18:40 23
W Oświęcimiu lepsze to, niż powiedzieć "robię instalację gazową".

Umówiony byłem na wiele spotkań, ale postanowiłem zostać w domu i ufarbować brwi.
Zgłoś
krasnal_hałabała 2018-01-31, 19:25 2
Oświęcim? ja bym odpowiedział że palę w piecu ale kto by to zrozumiał?
W każdym razie ogarnięta raszpla musi być z tej staruchy, w 90 procent przypadku to będzie żart ale w 10 prawdziwe zagrożenie i co wtedy jak zignoruję prawdziwe zagrożenie biorąc to za żart? ryzykować dla wątpliwej rozrywki? nie dziękuję, dobrze zrobiła a pracownikowi wlepiłbym jeszcze mandat za takie żarty (nie duży bo to w końcu pracownik fizyczny i nie każdy musi być ogarnięty a on chciał tylko się pośmiać, za to egzekwowałbym ten mandat żeby nieuchronnie musiał zapłacić). Lepiej dmuchać na zimne i podgrzewać ciepłe płody niż później ryzykować.
Zgłoś
Piotru70 2018-01-31, 19:26 1
ŚCIEMA!!!!!

Fakty są inne.

Pracownik powiedział że instalację gazową instalują, a ze mieszkanka jest wyznania judaistycznego to od razu ją ruszyło i teraz musi firma płacić reparacje za uszczerbek na psychice Izraelowi którego obywatelami ci mieszkańcy oczywiście nie są.
Zgłoś
e................s 2018-01-31, 19:31
ciapatego, w taki sposób żartującego, wyjebałbym przez okno na klatce schodowej, razem z jego tornistrem
Zgłoś
Loaloa 2018-01-31, 19:37
I tak ciężko będzie przebić polski obóz zbudowany na obrzeżach tego miasta.
Zgłoś
albazsanagycjib 2018-01-31, 21:38 4
Jeśli nie było informacji, że będą prowadzone jakieś prace instalacyjne, to prawidłowo zgłosiła.
Zgłoś
utrOne 2018-01-31, 23:44 7
- czego mi się tu tłuczesz pod drzwiami skurwysynu, robolu jeden!
- pani się udpokoi, pracuje...
- co pracuje, kradnie coś pewnie! Złodziej!! Ratunku!
- pani uspokoi się, kablówkę kładę na zlecenie administracji.
- jaka kablówkę chuju jeden!? Ja mam tv trwam u mnie działa wszystko!! Co tam kombinujesz skurwysynu!?!
- bombę zakładam stara kurwo! Wypierdalaj!!
Zgłoś
-................- 2018-02-01, 0:09 1
Kamakawiwo'ole - jedyny Izrael, jaki dla mnie kiedykolwiek istniał.
Zgłoś
Nemayu 2018-02-01, 0:11 2
Prawie jak w tym filmie co dziadek wchodzi do sklepu budowlanego wybiera jakieś rurki, lampki, itp. i idzie do kasy, bajeruje ekspedientkę, a ona się pyta co będzie budował, a on odpowiada, że bombę i wychodzi jak gdyby nigdy nic. Ekspedientka się uśmiecha bo zabawne.
Później dziadek z atrapą bomby dokonuje napadu na bank czy inne okienko wpłat.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów