I ta satysfakcja z bezkarności
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To by było śmieszne, jakby na wizji dostał prosto w pysk i opierdol
Jak się poskarży to ją zamkną.
White vagina matters
_Yarko_ napisał/a:
Dopóki nie wyłączą kamery. Jak mu zapierdoli tym mikrofonem, to zobaczy Syriusza w dzień bez teleskopu.
Tego na środku np. widać tutaj.
Tego na środku np. widać tutaj.
Juzwa napisał/a:
Dopóki nie wyłączą kamery. Jak mu zapierdoli tym mikrofonem, to zobaczy Syriusza w dzień bez teleskopu.
Bardziej bym się bał na jego miejscu, że ten kaszalot będzie chciał go na osobności.
Ciekawa jestem jak by zareagował, gdyby brudna, śmierdzące, gruba baba to złapała za pindola. Jeśli jakaś stara,gruba i śmierdząca baba to czyta i ma ochotę złapać to pindola to daj znać pojadę Ciebie nagrać.
dunio90 napisał/a:
Niech się jeszcze feministki obrażone odezwą.
Jedna już jest
nwonigers napisał/a:
nie zartownis tylko jebana stuleja.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów