dostaje po dupie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I jeszcze zdziwiony, kacap jebany! Mógł go zepchnąć z drogi w chuj, kolejny przykład buractwa w Audi.
ale że czemu ja się pytam taki krótki filmik, podejrzewam że mogło być dobre lańsko tam
Ja chcę resztę!
No ale po jaki chuj wy sie tu dziwujecie, przecież to rosja.
wyjasni mi ktos o co tu chodzi? policja i tak dowali kierowcowi tira bo nie zachowal odleglosci... chyba ze za palec srodkowy gosciu z audicy dostanie, ale dluga rozprawa ich czeka....
matasusek napisał/a:
wyjasni mi ktos o co tu chodzi? policja i tak dowali kierowcowi tira bo nie zachowal odleglosci... chyba ze za palec srodkowy gosciu z audicy dostanie, ale dluga rozprawa ich czeka....
Koleś z audi dostanie za zajeżdżanie drogi ciężarówce + palec + utrudnianie ruchu przez hamowanie, które nie było niczym wymuszone na drodze. Typ z ciężarówki dostanie "tylko" za spowodowanie kolizji.
A jak to jest teraz u nas? Coś ostatnio pozmieniali w przepisach, do niedawna było tak, że wina była kierowcy, który nie zachował odstępu, a teraz ponoć w takiej sytuacji sto procent winy przypada debilowi hamującemu złośliwie i bez przyczyny, zgadza się, czy coś pojebałem?
Up@
Dobrze napisałeś, tylko trzeba mieć świadka albo jak tutaj nagranie z kamery, bo inaczej gdy każdy uprze się przy swojej wersji winny będzie ten z tyłu.
Dobrze napisałeś, tylko trzeba mieć świadka albo jak tutaj nagranie z kamery, bo inaczej gdy każdy uprze się przy swojej wersji winny będzie ten z tyłu.
puszczam kolejny raz i kolejny i liczę, że akcja się rozwinie... ;/
Kaszakisza napisał/a:
Up@
A bywa z tym różnie, bo gdy policja przyjedzie i tak stwierdzi winę tego który przywalił w tył. Jedynie sprawa w sądzie ale to naprawdę trudne do wygrania nawet ze światkami. Wystarczy że kierowca pierwszego samochodu powie że mu coś wybiegło na drogę i kamera/świadek tego nie zauważyła. Wiem bo rodzicielka tak przywaliła w tył idiocie który hamował zaraz za zakrętem na ręcznym w środku lasu bo znalazł miejsce upragnione by się odlać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów