📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Obrzydlistwo. Jak można zwierzęta w łózku trzymać, nigdy nie zrozumiem. Jeszcze się później zoofile jedne z nimi po mordach liżą. Pies na podwórko, kot do piwnicy, reszta na talerz.
Koty mają na języku receptory rozróżniające feromony. Wszystkie tak robią, tygrysy, lwy itd też.
janlew napisał/a:
Obrzydlistwo. Jak można zwierzęta w łózku trzymać, nigdy nie zrozumiem. Jeszcze się później zoofile jedne z nimi po mordach liżą. Pies na podwórko, kot do piwnicy, reszta na talerz.
Zapomniałeś dodać że upośledzone dzieci z kazirodczych rodzin (takie jak ty) powinny być utylizowane a w najgorszym przypadku nie dopuszczane do internetu
kot tak reaguje może miała cieczke czy chuj wi co :o a zreszta janlew ciebie to też nie powinno trzymać się w domu
janlew napisał/a:
To ciesz się, że ciebie z domu nie wyjebali.
ctrl alt delete, zamknij program, zamknij teraz - i jedziesz dalej
To ciesz się, że ciebie z domu nie wyjebali.
Odruch Flehmena - bada skład feromonów w powietrzu dzięki narządom jacobsona.
Ahhh przypominają się dobre czasy studiów i zaliczenie z anatomii... po ogłoszeniu ocen mieliśmy podobne wyrazy twarzy jak ten kot. A szczególnie ja, gdy udało mi się zaliczyć w pierwszym a uważałem że to niemożliwe.
Ahhh przypominają się dobre czasy studiów i zaliczenie z anatomii... po ogłoszeniu ocen mieliśmy podobne wyrazy twarzy jak ten kot. A szczególnie ja, gdy udało mi się zaliczyć w pierwszym a uważałem że to niemożliwe.
No mama tacie laskę robiła, jajo zasysała a później dawał ci całusa na dobranoc. Tu nie ma problemu ?
janlew napisał/a:
Janlew ale zoofile się do Ciebie przypieprzyli, prawda kurwa boli. Zimne piwerko dla Ciebie do mięska tuszonego ze świeżynki.
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
też tak czasem robie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów