📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja pierdole debile jebane, potem się przez takich tylko wkuwiasz na drodze, bo nie wiedzą nic o przepisach. Ja się pytam jak oni testy zdali, laski to chyba dupą i mordą. Ale kolesie to kurwa chyba kasą od starego. Zagotowałem się, idę po maść...
A Wy mnie krytykujecie, jak piszę, że wg mnie powinna być max trzy podejścia do egzaminu. Potem na drodze sa tacy debile.
Nie ma obowiązku posiadania prawa jazdy.
Nie ma obowiązku posiadania prawa jazdy.
A tam pierdolicie, zadają pewnie po sto pytań, ktoś się machnie i od razu wielka beka . Chociaż z tymi światłami drogowymi to się zesrałem prawie ze śmiechu
0:50 ja pierdolę..
przecież to sie nadaje na zgłoszenie do word o cofnięcie uprawnień dla takich totalnych baranów zanim siebie wyeliminują i kogoś innego kto jest Bogu ducha winny
11:00 "Nie uczą nas na takie zachowanie"
To niech uczą kuwa myślenia a nie schematów.Jak na nauce jazdy, masz wyklepać trasę na pamięć i zdać.
Pajace.
To niech uczą kuwa myślenia a nie schematów.Jak na nauce jazdy, masz wyklepać trasę na pamięć i zdać.
Pajace.
Ten program miał sens jak powstał. Później sie wybitnie skurwił ... 0.o
Wiadukt to nie jest skrzyżowanie! Skrzyżowanie to przecięcie się drug w jednym poziomie.
decode21 napisał/a:
Wiadukt to nie jest skrzyżowanie! Skrzyżowanie to przecięcie się drug w jednym poziomie.
Drug i masz cytat z wikipedii
Cytat:
Skrzyżowanie bezkolizyjne — potoczna nazwa węzła drogowego typu WA. Jest to wielopoziomowe skrzyżowanie lub połączenie dróg, pozbawione połączeń przecinających przeciwbieżny pas ruchu
A potem mamy na sadisticu filmy typu Polskie Drogi.
Nosz kurwa na jedno pytanie tam nie odpowiedzieć, albo chociaż się zaciąć, to wstyd. A to nawet dzieci z podstawówki wiedzą!
Nosz kurwa na jedno pytanie tam nie odpowiedzieć, albo chociaż się zaciąć, to wstyd. A to nawet dzieci z podstawówki wiedzą!
@Sonal
Szczerze to pieprzysz.
Zdałem za 5-tym razem i mógłbym się tłumaczyć dlaczego, ale powiem Ci, że jeżdżę bezpieczniej niż większość Polaków, tym bardziej, że przesiadłem się z 4 na 2 kółka. Nie uważam, że zdanie za 1 razem gwarantuje bycie dobrym kierowcą. Kwestia indywidualna, jak jesteś debilem to i tak prędzej czy później się zabijesz, albo co gorsza kogoś.
Szczerze to pieprzysz.
Zdałem za 5-tym razem i mógłbym się tłumaczyć dlaczego, ale powiem Ci, że jeżdżę bezpieczniej niż większość Polaków, tym bardziej, że przesiadłem się z 4 na 2 kółka. Nie uważam, że zdanie za 1 razem gwarantuje bycie dobrym kierowcą. Kwestia indywidualna, jak jesteś debilem to i tak prędzej czy później się zabijesz, albo co gorsza kogoś.
11:11 "no ciezko, ciezko".. no tak kurwa lepiej rozjebac lokomotywe i samochod niz kawalek plaastiku... ja pierdole
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów