Edited for your viewing pleasure. This is now one of my favorite ambushes ever. GNA (Syrian mercenaries) VS LNA (CIA Backed regime change forces)
Nie jestem autorem tej edycji filmiku. Autorem jest TheFriendlyPsychopath ze strony theync
Edited for your viewing pleasure. This is now one of my favorite ambushes ever. GNA (Syrian mercenaries) VS LNA (CIA Backed regime change forces)
No trochę inaczej niż w Call of Duty.
W ciągnij druty to tylko bajeczka.
Oczywiście, że bajeczka. Dlatego uważam, że służba wojskowa powinna być obowiązkowa. Jak by jeden z drugim chociaż plecak założyli i chwile z nim pobiegali zrozumieli by czym życie różni się od gry.
Byłem w syfie 2lata i nie uważam że każdy powinien być w MONie dlatego że ja tam byłem. Jeden wielki syf pijaństwo złodziejstwo i ściemnianie. Wojsko z poboru to ślepa uliczka.
Byłem w syfie 2lata i nie uważam że każdy powinien być w MONie dlatego że ja tam byłem. Jeden wielki syf pijaństwo złodziejstwo i ściemnianie. Wojsko z poboru to ślepa uliczka.
ale malutki hihihi :*:*Oczywiście, że bajeczka. Dlatego uważam, że służba wojskowa powinna być obowiązkowa. Jak by jeden z drugim chociaż plecak założyli i chwile z nim pobiegali zrozumieli by czym życie różni się od gry.
Widać pobyt w MON'ie bardzo Cię zmienił skoro na sadolu piszesz komentarze twierdząc że jesteś mężczyzną , a w wyborze płci na koncie masz zaznaczone : kobieta . Może robiłeś za lalunie w koszarach ? nie wnikam...
Widać pobyt w MON'ie bardzo Cię zmienił skoro na sadolu piszesz komentarze twierdząc że jesteś mężczyzną , a w wyborze płci na koncie masz zaznaczone : kobieta . Może robiłeś za lalunie w koszarach ? nie wnikam...
theync