📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
No to już jej nie porucha.
ząbków nie umyła
pewnie dziewczyna kolegi i testował
zaskoczenie
mordarca123 dobrze prawi. Laska jakiegoś kumpla pewnie więc dobrze zrobił. Gimbaza wracająca ze szkoły pewnie nie zrozumie i nie mieliby oporów żeby taką zruchać ale kiedyś dzieciaczki może pojmiecie jego reakcję O ile doszedłem do dobrego wniosku bo może typ jest po prostu pojebany
@up bardziej bym zrozumiał taki test w drugą stronę, nie miał prawa jej zajebać i tyle...
@Up Jeżeli wnioski które wyciągneli wyżej są dobre,to fakt,nie miał prawa jej zajebać,tak słabo.
mitrus80 jesteś jednym z tych, którzy uważają, że kobieta może wszystko ? Bóg, honor, ojczyzna ? Jak się puszcza i jest szmatą to taki pstryczek w pysk się przyda na do widzenia lub dzień dobry. Cipa między nogami to nie usprawiedliwienie niedojebania mózgowego, i też nie zezwala na robienie czego się żywnie podoba. Jeśli mężczyźni mają być tacy w porządku to od kobiet się chyba też powinno wymagać.
Każda zdradziecka pizda powinna dostawać w ryj, to może odechciałoby się jej "wrażeń" i nie byłaby już "samotna i zagubiona".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów