📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
typowe dla nich zachowanie bez znaczenia czy na piesci czy z bronia w reku
Przejebane jest bycie policjantem w tych meksykach czy brazyliach, wychodzisz do roboty i jest spora szansa że z niej nie wrócisz.
swampman napisał/a:
typowe dla nich zachowanie bez znaczenia czy na piesci czy z bronia w reku
No tak, biały by go puknął w ramię ze słowami: "Przepraszam najmocniej Panie władzo, czy mógłbym Pana zastrzelić ?"
Szkoda chłopa, chujowo tak zginąć z rąk jakiegoś smiecia
Dostał ostrzegawczą kulkę w łeb za stanie w wejściu
0700zglossie napisał/a:
Przejebane jest bycie policjantem w tych meksykach czy brazyliach, wychodzisz do roboty i jest spora szansa że z niej nie wrócisz.
Dlatego mogli by brać każdego podejrzanego w ustronne miejsce i aplikować mu ołów w czaszkę, a w raporcie po znalezieniu truchła pisać porachunki gangów
Prof._Kot_Budd napisał/a:
No tak, biały by go puknął w ramię ze słowami: "Przepraszam najmocniej Panie władzo, czy mógłbym Pana zastrzelić ?"
Nie, strzeliłby w nogę, a nie w głowę
TranzystorWyklęty napisał/a:
Nie, strzeliłby w nogę, a nie w głowę
No nie wiem, jak jest ścierwem napadającym na sklep i jest w stanie strzelić, to wątpię czy by ryzykował swoje życie chcąc ocalić policmajstra, to byłoby nielogiczne a pamiętajmy że mówimy o białasie, czyli logikę powinien rozumieć (teoretycznie). Z drugiej strony można powiedzieć, że białas byłby w tym momencie w pracy dla cywilizowanych ludzi i nie napadałby z bronią na sklepy. Jeszcze inaczej patrząc, skoro nie widzimy białasa to można powiedzieć, że jednocześnie białas napada na sklep i jest w pracy dla cywilizowanych ludzi, taki białas Schrödingera, któż to może rozstrzygnąć ? Napewno nie ja
Ja pierdole mam nadzieję, że dla takich śmieci tam nie ma sądu. Jak porządni gliniarze złapią tych śmieci od napadu to na miejscu powinni upierdolić dłonie i stopy, rany opalić ogniem żeby się taka kurwa nie wykrwawiła, a potem tydzień umiejętnie katować aż nie zdechnie z głodu lub pragnienia.
Warto było na pewno dla tych kilkuset dolarów siedzieć dożywocie
0700zglossie napisał/a:
tak jak w azji wyjezdzasz motorynką i nie wiadomo czy wrócisz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów