📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
sam jestes mustang ja tam widze ferrari
ps mustang to nie marka to model
ps mustang to nie marka to model
Teraz weź w ubezpieczeniu powiedz co się stało i nie wyjdź na zwichrowanego psychicznie
Materiał nagrany jest, właściciel pewnie też. A jak nie to połamać kopyta i przerobić na salami.
Jakiś upośledzony ten koń
jkllll485 napisał/a:
Teraz weź w ubezpieczeniu powiedz co się stało i nie wyjdź na zwichrowanego psychicznie
Na pewno Rusek ma ubezpieczenie.
A, ciężko konia, ubić w wiejskich warunkach. Zawsze wiązało się go lub łamało dwie nogi (u koni i innych kopytnych bardo prosta sprawa) i cięło gardło. Mają, bardo mocne czaszki i ciężko go ogłuszyć. Mięsko pyszne dlatego dziwię się że świnie na rzeź wozić można a konie to wielcy obrońcy. Dlatego koninę ciężko dostać. Praktycznie u nas niemożliwe a szkoda. Krowy nikomu nie żal i swini (mówię o mięsożercach) a nie eko pojebach. Ale konika to już nie można bo chuj wie co
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów