18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 40 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
aaaaaaaaaaaaaa 2024-03-04, 20:05 1
Ale rudy powiedział, że wystarczy jedna prosta decyzja....
Po huj tak pierdolił???
Zgłoś
wojwod 2024-03-04, 20:14
Miała skarb między nogami i jednocześnie za dużo amatorów tego skarbu
Zgłoś
smc 2024-03-04, 21:29
"bombom"

Kurwa, ferie się skończyły...
Zgłoś
420710247365 2024-03-04, 21:52 1
SkoPio1 napisał/a:

Puki, czyli rzygi po amerykańskowemu (!)?
Jaka pogoda po Kasprowym?
;>

"Po" Kasprowym?? A co to jest ten Kasprowy, jakiś front atmosferyczy, tajfun, cyklon? Idź do podstawówki żeby cię dzieci geografii nauczyły!
Zgłoś
t................e 2024-03-04, 22:06 1
Szkoda tylko dzieciaków …

Hahah żartuje,

Szkoda dupy.
Zgłoś
shoe5maker 2024-03-04, 22:20
Cudak napisał/a:

Pewnie zdrada

Trójka dzieciaków i zdrada? Kto dobrowolnie ładowałby się w taki związek. Widocznie był pizdą, a nie żywicielem rodziny.
Zgłoś
OldMann 2024-03-05, 8:46 6
Raíssa Rayara Batista Pereira, lat 30, zamordowana przez swojego byłego chłopaka, Francisco Dunga Sousę, lat 50, w ubiegłą sobotę (2 lata) w mieście Bonito de Santa Fé, zwierzyła się przyjaciółce z związku z przemocą, której doświadczyła podejrzanego, gdy byli w związku.

Nagrania audio przesłane przez młodą kobietę do przyjaciółki za pośrednictwem aplikacji do czatu pokazują troskę, jaką kobieta żywiła po rozstaniu ze swoim byłym chłopakiem, Francisco Dungą Sousą.

W rozmowie Raissa zwierza się, że jej były był bardzo kontrolującym mężczyzną, który zabraniał jej prowadzenia życia towarzyskiego, przyjaciół, a nawet pracy.

„Chciał, żebym żyła tylko dla niego. Nie mogłam się z nikim przyjaźnić, nie mogłam z nikim rozmawiać, nie mogłam chodzić na siłownię, mogłam tylko iść sama do piekarni, nie mogłam iść gdziekolwiek indziej, nie wiem, nie mogłam nic zrobić ze swoim życiem, nie mogłam znaleźć pracy, musiałam tam z nim pracować i... mój Boże, byłam... no wiesz. ..Już chciałam zwariować” – czytamy w wiadomości.

W innej części rozmowy młoda kobieta powiedziała, że ​​po powrocie do Bonito de Santa Fé zostawiła kilka rzeczy w João Pessoa, gdzie mieszkała z podejrzanym, i że mężczyzna zapewniał, że je pozostawi, jednak nigdy nie spełnił tego, co obiecał.

„Zostawiłam wiele swoich rzeczy. Kupiłam nawet bilet, żeby po niego pojechać, ale potem cały czas myślałam: jak pójdę po swoje rzeczy, to nie będzie działać, więc mogę korzystać z biletu nawet przez rok, więc zdecydowałem się go zostawić. Raz nawet poprosiłam go, żeby wysłał mi pozostawione tam rzeczy, powiedział, że je wyśle, ale do dziś ich nie wysłał. Pewnie już się zapalił” – dodał.

Materiał z kamery bezpieczeństwa zarejestrował moment, w którym Raíssa została postrzelona w głowę przez swojego byłego chłopaka, Francisco Dungę. Zdjęcia z Notícia Paraíba pokazują moment, w którym pracownica stacji benzynowej pracowała na stacji, a mężczyzna przyjechał na motocyklu bez kasku, z bronią w ręku. Podchodzi do ofiary i strzela jej w głowę, ginie na miejscu.

Para pozostawała razem przez około sześć miesięcy, jednak Raissa zdecydowała się zakończyć związek ze względu na kontrolujące zachowanie Francisco, ten jednak nie zaakceptował zakończenia związku.

Podejrzany uciekł po popełnieniu przestępstwa, a policja prowadzi poszukiwania

dobry sadol to martwy sadol
Zgłoś
kawior2007 2024-03-05, 10:52
Wygląda, że za darmo nie dostała
Zgłoś
vladok 2024-03-05, 11:10
Z tego wszystkiego zapomniał zatankować motur
Zgłoś
biegu86 2024-03-05, 11:37
Szkoda ładnej Pani.
Zgłoś
laser81 2024-03-05, 16:26
sam bym wystrzelił w niej z mojego małego
Zgłoś
mit2 2024-03-05, 17:37
Roskosmos napisał/a:

Fanatyzm religijny spotęgował biedę i zamordyzm xd

Oni są tak popierdoleni od tysięcy lat, religia nie gra tu większej roli. Czytałeś co odpierdalali Majowie?

Hitler był lewakiem
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
Kidl3r 2024-03-06, 18:57
Koleś z kryzysem wieku średniego. Nas to kurła też dopadnie
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-03-07, 3:28
Odjebać pracownika stacji i nawet nie zatankować za friko? To chyba była jakaś prywatna wendetta
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów