W sobotę drugiego marca, w Bonito de Santa Fé, w stanieParaíba, zastrzelona została 33-letnia Rayssa Rayara Batista Perreira, matka trójki dzieci
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Myślałem, że to będzie jakaś przypadkowa ofiara, a chyba czymś sobie nagrabiła
PIs napisał/a:
A szkoda, jeszcze całkiem dobre ruchadełko się zmarnowało.
U patologa leży na stole leć puki ciepła
mygyry napisał/a:
Myślałem, że to będzie jakaś przypadkowa ofiara, a chyba czymś sobie nagrabiła
Pewnie zdrada. Ale jakim trzeba być malutkim, zakompleksionym typem, żeby mścić się za zdradę. Nigdy tego nie zrozumiem
BękartEddardaStarka napisał/a:
Co to są "puki"?
Dużo osób z porażeniem mózgowym o tym wspomina, ale nikt nic nie wie.
BękartEddardaStarka napisał/a:
Kurwa jebana serio „puki”? Do chuja. Ja jebie… „ Polska być trudna język”.
Roger Waters napisał/a:
Co to są "puki"?
Dużo osób z porażeniem mózgowym o tym wspomina, ale nikt nic nie wie.
Stuki-puki.
Takie odgłosy.
Lord_Slizgacz napisał/a:
Kurwa jebana serio „puki”? Do chuja. Ja jebie… „ Polska być trudna język”.
Polska język trudny mowa...
Puki, czyli rzygi po amerykańskowemu (!)?
Jaka pogoda po Kasprowym?
;>
Co ona winna, że benzyna nie po 5 zł?? Do rudego pretensje....
Pewnie pizda strzeliła focha i nie chciała mu dać poruchać no to ją odjebał oto proste wytłumaczenie
Ta cała ameryka Łacińska powinna być wyjebana bombom trotylowonitroglicerynową w kosmos razem z tymi jezuskami w rio matkami boskimi gwadelupskimi i pierdolonym manaus. Ładne mi to wkrętki, że jak łacińskie to cywilizowane, to jak to jest cywilizacja to ja sie cofam. Matka fanatyczka zamiast spierdolić od swojego synka nęciciela Los Marios to pójdzie do kościoła dać na msze w intencji nawrócenia swojego tyrana, a ten nawróci ją swoją berettą. Fanatyzm religijny spotęgował biedę i zamordyzm xd
tam gdzie trafi będzie żałować swojej decyzji bardzo długo i mocno. jak ktoś tam był to wie o czym piszę
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Co ona winna, że benzyna nie po 5 zł?? Do rudego pretensje....
Z tego co niestety widzę w telewizji, to Kaczyński jest siwy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów