Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Gdyby każdy mógł mieć przy sobie krótką broń palną to by do takich sytuacji nie dochodziło. A tak w broń wyposażeni są tylko przestępcy, którzy zawsze mają do niej dostęp. Gdyby wiedzieli, że każdy obywatel ma przy sobie broń, to do takich incydentów by nie dochodziło. A jeśli ktoś chce zabić drugiego człowieka może to zrobić też nożem a ich posiadanie nie jest nielegalne.
Jakby każdy oszołom korwinista mógł mieć legalnie broń, to byłoby coś! Normalni ludzie musieliby kupować transportery opancerzone i czołgi, żeby bezpiecznie się poruszać. Już w USA chcą wprowadzić pozwolenia na broń, niedawno były pierwsze przymiarki (to psychopatyczna swołocz się rzuciła na sklepy, co by się uzbroić po zęby przed wprowadzeniem ustawy).
Chuja prawda i lewackie pierdolenie, gdyby w Polsce zalegalizowano broń, taki bandyta bałby się kogoś odpalić na ulicy - bo sam zaraz dostałby kulkę. W Krakowie debile tną maczetami, napadają nożami i czują się bezkarnie dlatego, że typowy Kowalski w świetle prawa nie może posiadać broni białej. Łatwo jest napaść na kogoś bezbronnego ze sprzętem - gorzej mając świadomość, że ten ktoś może mieć berettę za pazuchą, czy w torebce. A co do oszołomów korwinistów - JKM od 20 lat mówi jak jest, wszystko co mówi się sprawdza i tylko skończony zdebilniały zeżarty lewactwem umysł nie przyzna mu racji.
@up
Chuja prawda i lewackie pierdolenie, gdyby w Polsce zalegalizowano broń, taki bandyta bałby się kogoś odpalić na ulicy - bo sam zaraz dostałby kulkę. W Krakowie debile tną maczetami, napadają nożami i czują się bezkarnie dlatego, że typowy Kowalski w świetle prawa nie może posiadać broni białej. Łatwo jest napaść na kogoś bezbronnego ze sprzętem - gorzej mając świadomość, że ten ktoś może mieć berettę za pazuchą, czy w torebce. A co do oszołomów korwinistów - JKM od 20 lat mówi jak jest, wszystko co mówi się sprawdza i tylko skończony zdebilniały zeżarty lewactwem umysł nie przyzna mu racji.
Tylko, że normalny człowiek bał by się pociągnąć za spust to po pierwsze po drugie normalny człowiek zanim by się zastanowił czy na pewno to zrobić by nie żył. Wyobrażasz sobie, że np. twoja matka strzela do kogoś bo chce jej zabrać torebkę??
haha, zawsze sobie was zagorzałych zwolenników legalizacji broni wyobrażam jako takich chłopców z mentalnością gimnazjalisty, który w lustrze układa ręce w pistolet i mówi groźne teksty nie wiem gdzie wy mieszkacie, od zawsze mieszkam w Polsce, chadzam po różnych nieciekawych miejscach i jedyne miejsce, w którym widziałem broń to u policjanta w kaburze. Tam gdzie nie ma broni, nawet w świecie przestępczym, gdzie bronią są jedynie pałki i noże (ewentualnie maczety - pozdrawiam Kraków), nie ma najmniejszego sensu jej tam pchać, wbijcie to sobie do głowy wreszcie! i wyobraźcie sobie te wojny w Krakowie pomiędzy Wisłą i Cracovią z użyciem broni
Po co ta laska wychodziła chciała na niego kurwa nakrzyczeć.
Jebani wszyscy mądrzy którzy napierdalają w strzelanki.
Jeżeli ktoś wam przykłada pistolet do głowy to kurwa oddajecie mu kase, drobne i niech spierdala. Nie ma takiego czegoś jak respawn ani nowa mapa.
Kurwa
Tylko, że normalny człowiek bał by się pociągnąć za spust to po pierwsze po drugie normalny człowiek zanim by się zastanowił czy na pewno to zrobić by nie żył. Wyobrażasz sobie, że np. twoja matka strzela do kogoś bo chce jej zabrać torebkę??
Nie, wyobrażam sobie jak bez zastanowienia odpalam gnoja który mierzy z klamki do obojętne czyjej matki, chcąc ukraść jej torebkę. Tak samo wyobrażam sobie, że zupełnie randomowy przechodzień odpala skurwiela, który np. mnie postrzelił. O to chodzi. Zapewniam Cię, że przestępczość by spadła, bo nie ofiara bałaby się o swoje życie - a atakujący ją bandyta.
"A tak w broń wyposażeni są tylko przestępcy, którzy zawsze mają do niej dostęp."
haha, zawsze sobie was zagorzałych zwolenników legalizacji broni wyobrażam jako takich chłopców z mentalnością gimnazjalisty, który w lustrze układa ręce w pistolet i mówi groźne teksty nie wiem gdzie wy mieszkacie, od zawsze mieszkam w Polsce, chadzam po różnych nieciekawych miejscach i jedyne miejsce, w którym widziałem broń to u policjanta w kaburze. Tam gdzie nie ma broni, nawet w świecie przestępczym, gdzie bronią są jedynie pałki i noże (ewentualnie maczety - pozdrawiam Kraków), nie ma najmniejszego sensu jej tam pchać, wbijcie to sobie do głowy wreszcie! i wyobraźcie sobie te wojny w Krakowie pomiędzy Wisłą i Cracovią z użyciem broni
No tak lepsze jest z maczetą, szczególnie jak to ktoś niewinny zostanie napadnięty. Noża czy maczety nie używa się do samoobrony bo trzeba umieć się tym posługiwać, więc ciągle jest to przewaga dla przestępców
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów