Szczerze mówiąc, nie wiem o co ci chodzi?
Fakt, może nie jest w moim typie, chociaż niektóre latynoski są takie, że palce lizać, ale co z nią jest nie tak?
Straszydłem nie jest i wygląda dosyć spoko.
Aż się boję spytać, jak według ciebie wyglądać ma przeciętnej urody kobieta?
Może ten jej mąż bardziej ci podchodzi?
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. PratchettSzczerze mówiąc, nie wiem o co ci chodzi?
Fakt, może nie jest w moim typie, chociaż niektóre latynoski są takie, że palce lizać, ale co z nią jest nie tak?
Chodzi mu o to że też by się nie mógł pogodzić z rozstaniem z taką atrakcyjną kobietą i też by ją zastrzelił.
Chodzi mu o to że też by się nie mógł pogodzić z rozstaniem z taką atrakcyjną kobietą i też by ją zastrzelił.
Może i masz rację, bo tutaj przyzwyczaiłem się, że wszystkim coś nie pasuje i może zbyt pochopnie, bez namysłu, napisałem komentarz.
Z pewnością masz rację, bo tutaj to, przynajmniej w większości przypadków, chuj wie, co ktoś miał na myśli.
Dzięki za konstruktywny komentarz.
Szczerze mówiąc, nie wiem o co ci chodzi?
To idź do lekarza, tego od oczu. Wygląda jak trans a nie całkiem spoko, no chyba, że lubisz takie z cycami i pindolem, twoja sprawa, ale nie zarażaj tym normalnych facetów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów