Miała szczęście, że sama nie oberwała.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten co kamerował zapewne był też z jego paki bo kto normalnie ustawia kręcenie telefonu na pare zanim coś się zacznie dziać.
-Będzie dowód dla szefa że wykonał zadanie oraz
-Film pod publikę pokazujący że z nami (tym gangiem ) sie nie zadziera, bo zabijemy cię publicznie gdziekolwiek byś nie był.
-Będzie dowód dla szefa że wykonał zadanie oraz
-Film pod publikę pokazujący że z nami (tym gangiem ) sie nie zadziera, bo zabijemy cię publicznie gdziekolwiek byś nie był.
Pewnie myślał że jej cipko wylize wieczorem, a tu chuj plany się zmieniły, przejebane żyć w takim kraju gdzie 30 lat to już emeryt, tam dożyć 12 to cud
zezwierzęcenie to mało powiedziane. Kiedyś to chociaż do lasu wieźli
kosioraldo napisał/a:
...... gdzie 30 lat to już emeryt, tam dożyć 12 to cud
Dla ewolucji to dobrze, szybka wymiana genów, rozmnażają się tylko młode silne jednostki.
przez to nagrywanie w pionie chyba muszę przestać przeglądać internet na kompie a zacząć na telefonie...
Kurisu napisał/a:
przez to nagrywanie w pionie chyba muszę przestać przeglądać internet na kompie a zacząć na telefonie...
Dokładnie. To już zmorą są te pionowe filmy,. Na telefonie za to też niezbyt wygodnie się to ogląda.
Kurisu napisał/a:
No jest niezła chujnia przez tych zjebów, ale idzie to wykorzystać paradoksalnie... możesz mieć kilka stron otwartych naraz lub kilka różnych aplikacji np
Przeglądarka obok jakiś komunikator a poniżej jeszcze np explorer do plików lub jakiś player do muzyki i możesz 3 rzeczy ogarniać z jednej powierzchni aby nie bawić się w ciągłe minimalizowanie.
Na linux od dawna było coś takiego jak Compiz fusion potem wcielono to jako domyślnie w KDE 4
po paru latach zaczęły powstawiać podobne rozwiązania na Windowsie, ja obecnie korzystam z zestawu narzędzi PowerToys
Dobre narzędzie do zwiększania produktywności.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów