Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Miał być Żandarm a skończył jako Kapuśniaczek.
Jaki ma to związek z Kapuśniaczkiem? 🤨
za dużo filmów oglądasz.
Chłopaki jadą na akcję, jest dogodna sytuacja, ofiara jest zajęta rodzinką, a więc nie jest czujna, to się działa.
Tylko frajerzy atakują na oczach rodziny. Na wschodzie to normalne.
Kurwa, przejebana akcja dla dzieci, czułe pożegnania z dziećmi, a te jebane dasilwy, TFU!! chuj im w dupe, bez krępacji odjebują gościa na oczach dzieci, niech ich ..
Czekam na ripostę, jakiś lincz lub inne pożytki..
No, to im napisałeś. Moim zdaniem przez pół roku nikogo nie odjebią z wrażenia
No, to im napisałeś. Moim zdaniem przez pół roku nikogo nie odjebią z wrażenia
Zakładasz, że wpisy na tym portalu mają w zamierzeniu oddziaływać na użytkowników brazylijskich? Kurwa ciekawe.
Sadistica czytają dasilvowie? trzeba byłoby zapytać adminów, czy są tu jacyś Brazylijczycy lub dasilvowie, weź to proszę cię ustal i zapytamy ich o opinię czy mój wpis zrobił na nich wrażenie. Ja myslę, że tak.
Jaki ma to związek z Kapuśniaczkiem? 🤨
To są dwa tytuły filmów w których grał Louis de Funes, gierka słowna.
Zakładasz, że wpisy na tym portalu mają w zamierzeniu oddziaływać na użytkowników brazylijskich? Kurwa ciekawe.
Sadistica czytają dasilvowie? trzeba byłoby zapytać adminów, czy są tu jacyś Brazylijczycy lub dasilvowie, weź to proszę cię ustal i zapytamy ich o opinię czy mój wpis zrobił na nich wrażenie. Ja myslę, że tak.
gosciu ty jestes uposledzony xD
gosciu ty jestes uposledzony xD
Nie zrozumiałeś ironii, przeanalizuj jeszcze raz konwersację ale przyznaję się do pewnego stopnia upośledzenia. Niech to cię uspokoi.
Nic nie zrozumiałeś z mojego wpisu. Wziąłeś to dosłownie. Zgroza. Chciałoby się rzec - chyba na głowę upadłeś.
W każdym razie na pewno nie na mózg. O nie.
Ty mi mówisz o co ja mam adminów pytać?
Ty bardziej żyjesz w tym, rzeczywistym świecie? - czy w baśni z mchu i paproci?
Dwa ostatnie pytania są retoryczne -czyli nie oczekują odpowiedzi.
Nic nie zrozumiałeś z mojego wpisu. Wziąłeś to dosłownie. Zgroza. Chciałoby się rzec - chyba na głowę upadłeś.
W każdym razie na pewno nie na mózg. O nie.
Ty mi mówisz o co ja mam adminów pytać?
Ty bardziej żyjesz w tym, rzeczywistym świecie? - czy w baśni z mchu i paproci?
Dwa ostatnie pytania są retoryczne -czyli nie oczekują odpowiedzi.
Doskonale Cię zrozumiałem, czepiłem się celowo zwrotu, którego użyłeś "ale im napisałeś..." nie wyczułeś ironii i argumentum ad absurdum? Miałem tu elaborat pisać, że na tym portalu adresatem postów są jego użytkownicy, a nie jacyś jebani Brazylijczycy? Przecież wiadomo, że jakikolwiek wpis tutaj nie ma oddziaływania na kogoś innego niż czytelnik tego portalu(w tym Ty). Większość kumatych tu ludzi stara się celnie opisać i ocenić rzeczywistość. To tutaj cenię, bo ludzie nie piedolą się w tańcu. Wierz mi, bardzo głęboko siedzę w rzeczywistości a nie w mchu, pozdrawiam
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów