Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czekam na ripostę, jakiś lincz lub inne pożytki..
Kurwa, przejebana akcja dla dzieci, czułe pożegnania z dziećmi, a te jebane dasilwy, TFU!! chuj im w dupe, bez krępacji odjebują gościa na oczach dzieci, niech ich ..
Czekam na ripostę, jakiś lincz lub inne pożytki..
To oczywiste, ze idąc zastrzelić gościa powinni najpierw pomyśleć o jego rodzinie zeby nie musiała na to patrzeć i mieć traumy. Tez uważam, ze żonę z progeniturą powinni humanitarnie odstrzelić najpierw.
Kurwa, przejebana akcja dla dzieci, czułe pożegnania z dziećmi, a te jebane dasilwy, TFU!! chuj im w dupe, bez krępacji odjebują gościa na oczach dzieci, niech ich ..
za dużo filmów oglądasz.
Chłopaki jadą na akcję, jest dogodna sytuacja, ofiara jest zajęta rodzinką, a więc nie jest czujna, to się działa.
Jeszcze rozumiem, jakby był to film na monsterze - ale na sadistiku? Tu co chwila jest film z Brazylii, gdzie do lokalu wpada gość w klapkach i strzela do losowego gościa, przy okazji zabijając kilku postronnych. A w opisie jest napisane, że to syn zastrzelił ojca. To jest normalne. Życie to nie film, gdzie w ogóle przed strzelaniem trzeba strzelić płomienną mowę, tłumaczącą ofierze motywy działania.
za dużo filmów oglądasz.
Chłopaki jadą na akcję, jest dogodna sytuacja, ofiara jest zajęta rodzinką, a więc nie jest czujna, to się działa.
Jeszcze rozumiem, jakby był to film na monsterze - ale na sadistiku? Tu co chwila jest film z Brazylii, gdzie do lokalu wpada gość w klapkach i strzela do losowego gościa, przy okazji zabijając kilku postronnych. A w opisie jest napisane, że to syn zastrzelił ojca. To jest normalne. Życie to nie film, gdzie w ogóle przed strzelaniem trzeba strzelić płomienną mowę, tłumaczącą ofierze motywy działania.
Masz rację, białe wino wieczorem wypiłem i się rozrzewniłem, wróciłem do rzeczywistości i dziś już prawie nie mam emocji, przecież to zupełnie normalna sytuacja, tak rozum podpowiada.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów