📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Już myślałem że spadł z okna a ten po prostu chciał go pozbawić cierpień Ale nie nie nie było inaczej
Fajnie, że akcja z dzisiaj a film już jest na Sadolu. Piwko
Dosyć zgrabna suczka właśnie została singlem, pocieszyłbym ją z dupy do buzi
Czarna się bardzo nie zmartwiła xD no chyba, że więcej już kasy z dziada nie wyciągnie to może
........
seliustius napisał/a:
Czarna się bardzo nie zmartwiła xD no chyba, że więcej już kasy z dziada nie wyciągnie to może
Niczego za darmo nie wyciąga. Musi dupy dawać zanim coś dostanie.
sex w portugalskim to skrót od sexta-feira, czyli od piątku - a takie użycie ma sens obok daty i godziny:
Kod:
Day of the Week Commonly Used Abbreviation Abbreviation Super Short Abbreviation<br>
segunda-feira segunda seg. 2ª<br>
terça-feira terça ter. 3ª<br>
quarta-feira quarta qua. 4ª<br>
quinta-feira quinta qui. 5ª<br>
sexta-feira sexta sex. 6ª<br>
sábado sábado sáb. n/a<br>
domingo domingo dom. n/a
sadol bawi, sadol uczy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów