Według opisu nie chciał zapłacić haraczu więc ścierwa go zabiły.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
napisał bym coś ;P ale wystarczy że już piwo za to dawałem
Kurwa koleś bawił się gnatem a ten nic ... ja bym spierdalał lub rzucił się na niego
Kurwa koleś bawił się gnatem a ten nic ... ja bym spierdalał lub rzucił się na niego
Krakus36 napisał/a:
albo... bys sie zesral i zamarł bez ruchu. Chuja wiesz co bys zrobil. Moze bys spierdalal a moze byś zlał sie w gacie.
Krakus36 napisał/a:
wstawaj! zesrales sie !
Up To może powiem co ja zrobiłem
spierdoliłwm w samych majtkach biegłem aż się pozygalem i schowałem się na drzewie aż do świtu ale żyje przynajmniej
spierdoliłwm w samych majtkach biegłem aż się pozygalem i schowałem się na drzewie aż do świtu ale żyje przynajmniej
O widzę że autor pajac znowu kopiuje wszystko z jednego kanału jak leci dla piwek. Co za dzban. Jak nie police activity to teraz całe gówno z innego źródła zamiast jakieś najlepsze.
odklepał w 7 sekundzie jak najman
laska - mosquito napisał/a:
O widzę że autor pajac znowu kopiuje wszystko z jednego kanału jak leci dla piwek. Co za dzban. Jak nie police activity to teraz całe gówno z innego źródła zamiast jakieś najlepsze.
Niech się bawi
Fajnie.
o 13:45:16 jesteś właścicielem nieźle prosperującego stoiska
o 13:45:55 jesteś już tylko zimnym trupem
o 13:45:16 jesteś właścicielem nieźle prosperującego stoiska
o 13:45:55 jesteś już tylko zimnym trupem
narobienie w pory w takiej sytuacji to nic strasznego !
djpyza napisał/a:
narobienie w pory w takiej sytuacji to nic strasznego !
wiem chodzi mi o sadolowisz ekspertow. Pod filmem z jakims dojebanym wypadkiem zlatują sie pryszczate pizdeczki, ktore samochodu nie prowadzili, moze hulajnoge i komentują :
- trzeba bylo kontrowac
- noga z gazu i zaciagnac reczny
- mogl ustawic radio na RMF i włączyć kierunkowskaz
- jaka pizda, zamiast wystawic dupe przez okno i spiewac bogurodzice - to on po hamulcach wali...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów