18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Krakus36 2021-10-11, 16:46 4
napisał bym coś ;P ale wystarczy że już piwo za to dawałem
Kurwa koleś bawił się gnatem a ten nic ... ja bym spierdalał lub rzucił się na niego
Zgłoś
crynooball 2021-10-11, 17:06 3
Chuja byś zrobił
Krakus36 napisał/a:

odpowiedź

Zgłoś
JaTylkonaChwile 2021-10-11, 17:25 20
Krakus36 napisał/a:

Kurwa koleś bawił się gnatem a ten nic ... ja bym spierdalał lub rzucił się na niego

albo... bys sie zesral i zamarł bez ruchu. Chuja wiesz co bys zrobil. Moze bys spierdalal a moze byś zlał sie w gacie.
Zgłoś
Don_Max 2021-10-11, 18:23 8
Krakus36 napisał/a:

wstawaj! zesrales sie !
Zgłoś
Mocz 2021-10-11, 18:23 1
Up To może powiem co ja zrobiłem

spierdoliłwm w samych majtkach biegłem aż się pozygalem i schowałem się na drzewie aż do świtu ale żyje przynajmniej
Zgłoś
bercisko 2021-10-11, 18:55 2
Ten co strzelał wyglądał na pracownika Poczty Polskiej.
Zgłoś
laska - mosquito 2021-10-11, 19:33 2
O widzę że autor pajac znowu kopiuje wszystko z jednego kanału jak leci dla piwek. Co za dzban. Jak nie police activity to teraz całe gówno z innego źródła zamiast jakieś najlepsze.
Zgłoś
ellsworth 2021-10-11, 19:39 1
Nie miał prawidłowo założonej maseczki, więc mu nie pomogła.
Zgłoś
p................2 2021-10-11, 20:09 1
odklepał w 7 sekundzie jak najman
Zgłoś
sothis 2021-10-11, 20:23
laska - mosquito napisał/a:

O widzę że autor pajac znowu kopiuje wszystko z jednego kanału jak leci dla piwek. Co za dzban. Jak nie police activity to teraz całe gówno z innego źródła zamiast jakieś najlepsze.

Niech się bawi
Zgłoś
MalcolmX 2021-10-11, 20:43
Fajnie.
o 13:45:16 jesteś właścicielem nieźle prosperującego stoiska
o 13:45:55 jesteś już tylko zimnym trupem

Opis
Zgłoś
djpyza 2021-10-11, 22:40
JaTylkonaChwile napisał/a:

albo... bys sie zesral i zamarł bez ruchu. Chuja wiesz co bys zrobil. Moze bys spierdalal a moze byś zlał sie w gacie.

narobienie w pory w takiej sytuacji to nic strasznego !
Zgłoś
cysiu87 2021-10-11, 23:13
co tam się dzieje to nie mam pytań. Koniec świata...
Zgłoś
JaTylkonaChwile 2021-10-12, 0:15
djpyza napisał/a:

narobienie w pory w takiej sytuacji to nic strasznego !

wiem chodzi mi o sadolowisz ekspertow. Pod filmem z jakims dojebanym wypadkiem zlatują sie pryszczate pizdeczki, ktore samochodu nie prowadzili, moze hulajnoge i komentują :

- trzeba bylo kontrowac
- noga z gazu i zaciagnac reczny
- mogl ustawic radio na RMF i włączyć kierunkowskaz
- jaka pizda, zamiast wystawic dupe przez okno i spiewac bogurodzice - to on po hamulcach wali...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów