Podejrzany został trafiony strzałem z broni palnej i upadł na ziemię. Straż pożarna w Los Angeles odpowiedziała i przetransportowała podejrzanego do lokalnego szpitala, gdzie uznano go za zmarłego. Uważano, że przedmiot, który posiadał podejrzany, to broń palna, później ustalono, że była to metalowa zapalniczka butanowa z rękojeścią pistoletową. Dodatkowo na miejscu odnaleziono również składany nóż z ostrzem w pozycji otwartej. Podejrzany został zidentyfikowany przez biuro koronera hrabstwa Los Angeles jako 48-letni Matthew James Sova. Żaden funkcjonariusz nie został ranny podczas incydentu.
Podejrzany został trafiony strzałem z broni palnej i upadł na ziemię. Straż pożarna w Los Angeles odpowiedziała i przetransportowała podejrzanego do lokalnego szpitala, gdzie uznano go za zmarłego. Uważano, że przedmiot, który posiadał podejrzany, to broń palna, później ustalono, że była to metalowa zapalniczka butanowa z rękojeścią pistoletową. Dodatkowo na miejscu odnaleziono również składany nóż z ostrzem w pozycji otwartej. Podejrzany został zidentyfikowany przez biuro koronera hrabstwa Los Angeles jako 48-letni Matthew James Sova. Żaden funkcjonariusz nie został ranny podczas incydentu.
Huj im w dupe w więziennej celi
Reakcje*
Mam nadzieję że dostaną po parę lat za nadużycie.
Nie dali mu nawet szansy na relacje, zaskoczyli go i odjebali
Reakcje*
Ja mam nadzieję, że nie będziesz się rozmnażał, żeby nie przekazywać dalej niedojebania umysłowego.
....
....
......
A czekaj typ był biały.
Mam nadzieję że dostaną po parę lat za nadużycie.
Nie dali mu nawet szansy na relacje, zaskoczyli go i odjebali
Reakcje*
Kredą na chodniku mogli mu wydać polecenie. Już w Polsce żart z zapalniczką byłby słaby. W hameryce z całą pewnością nie lubią takich sucharów.
A teraz porównajmy jak by to wyglądało w Polsce: gościu by wymierzył w policjantów "bronią", ci by się pochowali po bokach, po chwili wyszli widząc że gościu nic nie strzela, wpierolili by mu pałkami, aresztowali. Sąd dałby mu wyrok, w sumie chuj wie za co, pewnie grzywnę tylko jakąś i koniec! Wszyscy by żyli, jedyne straty to pobrudzona odzież policyjna, a nie od razu robić z gościa tarczę strzelniczą!
I tak powinno być też u nas, widziałeś wgl cały filmik gościu?
Najlepsze jest to, że rozstrzelali go jak na strzelnicy i jeszcze łapy wyginają do tyłu aby założyć branzolety aby przypadkiem nie uciekł a w sumie może panowie policjanci przeglądają sadola i wiedza, że jak nie spadną buty to pewnie przeżyje, kto wie
robią tak bo naćpany typ to i po 10 perforacjach może dać dyla lub zaatakować, dziki kraj to i metody dzikie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów