📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Rozjebało system, aż mi się przypomniało :
@~conesPL prawdopodbnie żaden z wyżej wymienionych bo rzecz nie dzieje się w Polsce...
To taka analogia do wpuszczania tylko legalnych imigrantów
Uwaga, jestę ekspertę.
To by działało, ale gdyby zasuwka była zainstalowana na górze skrzydła drzwi i wsuwała się do nadproża, lub na dolne i wchodziła do progu/podłogi.
To by działało, ale gdyby zasuwka była zainstalowana na górze skrzydła drzwi i wsuwała się do nadproża, lub na dolne i wchodziła do progu/podłogi.
studiujesz prawo, ale wstydzisz się o tym powiedzieć?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów