📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Rodzice kazali siostrze pilnować brata na festynie bo wiedzą że jest popierdolony.
przynajmniej próbuję, a nie jak teraz cioty które przykładowo były w sklepie twarzą w twarz i potem wracają do domu i piszą na spotted , piękna ekspedientka chciałbym się z nią umówić odezwij się albo daj lajka.
Nie umiesz zagadać to zdychaj z kutasem w dupie i mordzie rurkowcu .
Nie umiesz zagadać to zdychaj z kutasem w dupie i mordzie rurkowcu .
Hoofner napisał/a:
przynajmniej próbuję, ....
Są jakieś efekty?
A tak serio, to ten chłopaczek jest bardziej sztywny niż ta panienka...
@up a właśnie że ma chłopak naturalny talent. ruchy skoordynowane, może zrobić karierę. na odmianę od tej gorylicy.
kurwa tańczy lepiej ode mnie:( bo ja wogule nie umiem tańczyć-nie czuję tego ruszam się jak betonowy kloc.
@jbone
Co tu sie odpiernicza?! Co filmik to grammanazi wszędzie, a tutaj gościu 6 piw dostaje i w jednym słowie popełnił dwa błędy... "wogule" takie słowo nie istnieje, chyba ze miałeś na myśli w ogóle...
Co tu sie odpiernicza?! Co filmik to grammanazi wszędzie, a tutaj gościu 6 piw dostaje i w jednym słowie popełnił dwa błędy... "wogule" takie słowo nie istnieje, chyba ze miałeś na myśli w ogóle...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów