Jaszczurce i tak już wszystko jedno
Lubisz wyciskać ?
Bardzo poważnie pytam, kobiety mają takie tendencje?
Ona już zdechła czy to jeszcze żyje?
Żyje, to normalne u legwanów. Robi się im takie gówno obrzydliwe na tylnich łapach.
Żyje,.
Aż ci kurwa piwo za spostrzegawczość dam, zwłaszcza na końcu filmika
Nine, ten, never sleep again.
Ja jebe ale obrzydliwe skurwysyństwo. Wszystkich co lubią takie gówno oglądać i inne wyciskanie pryszczy powinno się zamykać. W worze. Wór do dołu zasypać wapnem posadzić drzewko i świat byłby piękny. Żartuje jeszcze do odhaczenia zostaną transy, pedofile, asfalty, kozojeby, ruskie, upaińskie, żydostwo, politycy kurwy i złodzieje
Czyli Ciebie trzebaby tak kilka razy? Strasznie dużo pracy na takiego nikogo....
Ja jebe ale obrzydliwe skurwysyństwo. Wszystkich co lubią takie gówno oglądać i inne wyciskanie pryszczy powinno się zamykać. W worze. Wór do dołu zasypać wapnem posadzić drzewko i świat byłby piękny. Żartuje jeszcze do odhaczenia zostaną transy, pedofile, asfalty, kozojeby, ruskie, upaińskie, żydostwo, politycy kurwy i złodzieje
Od kurew to ty sie odpierdol
Żyje, to normalne u legwanów. Robi się im takie gówno obrzydliwe na tylnich łapach.
Tylnich? Czyli jakych?
Od kurew to ty sie odpierdol
Może to miało być napisane razem: "politycy - kurwy i złodzieje"
Czyli Ciebie trzebaby tak kilka razy? Strasznie dużo pracy na takiego nikogo....
Ojej uraziłem? Już? otrzyj łzy i wypij meliskę, to tylko internet. Afrykański żydomasonie.
Nine, ten, never sleep again.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów