Żona i dziecko zostali w samochodzie gdy "nadjechało" Porsche. W sumie zginęło 5 osób. Grecja.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Powiem, że trochę to smutne zginąć z rodziną, stojąc sobie na poboczu, bo jakiś debil z małym fiutkiem zapierdala jak pojebany...
Już myślałem że jakiś debil na awaryjnym się zatrzymał, a tu kulturalnie na zjeździe na parkingu, no co za kurwa pech...
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Wow, to Europejskie auta wybuchają? Myślałem że tylko te Hamerykańskie.
pi pi pi piwko cifko
pi pi pi piwko cifko
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów