📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Tak myślałem, że to nie będzie stawanie na własnej głowie. Co do dealera to bardzo dobrze, czemu człowiek nie szanujący innych miałby sam być szanowany.
ja nie wiem dlaczego u nas w kraju bandyci mogą mieć pretensje, że się ich źle traktuje w więzieniu... a co oni tam na urlopie są czy za karę?
dla takich lewackich śmieci, którzy podnoszą rękę na własny kraj, to pieszczochy
Takie zachowania są sadystyczne, aresztowany i lezy to niech leży, a kurwa co na głowie staje to jest kurwa, taka sama jak ten co leży. Popieram kary fizyczne jak w Singapurze ustawiają delikwenta, a za nim dwumetrowego byka z palą bambusowa i dwanaście batów na gola dupę, zabić nie zabije, pokaleczyć nie pokaleczy, chodź blizny zostaną na całe życie, ale myślę że w psychice większe blizny zostana. A tutaj ten gościu zostanie zwolniony, gdzieś złapie klamkę i odpierdoli policjanta bo zapamięta ta zniewagę i słusznie.
Każdego dilera(któremu się udowodni) niezależnie od rasy, wyznania, poglądów czy chuj wie czego jeszcze należy odjebać albo maltretować do tego stopnia, że jak wyjdzie z paki to będzie bał się nawet powiedzieć słowo "narkotyk".
co wy sie przypierdalacie przecież proces resocjalizacji przebiega pomyślnie
Och Salwador! Ten katolski raj, w którym rozwody są nielegalne, a za aborcję można dostać więcej, niż za morderstwo. Jeden z najwyższych w świecie współczynników zabójstw, gangi rządzą w większości dzielnic większości miast. No, ale większość populacji to katole, więc wszystko jest w porządku, nawet wszechogarniająca bieda tak nie doskwiera, gdy ma się świadomość, że bozia ma cię w swojej opiece.
Nie stać kurwiów na taser buhahDlatego w normalnych krajach wprowadza się kamery na mundury.Normalny policjant w normalnym kraju się wybroni zawsze
NataliaW napisał/a:
aresztowany i lezy to niech leży, a kurwa co na głowie staje to jest kurwa, taka sama jak ten co leży
Piękna poezja.
trochę dziwna ta wycieraczka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów