W Niżnym Nowogrodzie doszło do zatrzymania paczki obcokrajowców, którzy na terenie miasta wyłudzali pieniądze od nieletnich, przy czym, gdzie Ci nie płacili, bywali dotkliwie pobici.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Roskosmos napisał/a:
gdzie Ci nie płacili,
Nie, nie „Ci”. I nie gdzie.
Roskosmos napisał/a:
wyłudzali pieniądze od nieletnich
Nie, nie od nieletnich.
Po polsku: ...wyłudzali pieniądze od niepełnoletnich, niepłacących dotkliwie bili....
Ale piwo za sprawną akcję - miodnie się to ogląda.
Na front....
Kurwa, żeby u nas psy tak sprawnie działały. Czysta akcja, szybka neutralizacja podejrzanego, a u nas to by najpierw zapytali godność i by zdążyli spierdolić. Fajnie takie akcje się ogląda, a nie siłowanie się z drzwiami z dykty przez kilka minut.
twojstarywsamychgaciach napisał/a:
Kurwa, żeby u nas psy tak sprawnie działały. Czysta akcja, szybka neutralizacja podejrzanego, a u nas to by najpierw zapytali godność i by zdążyli spierdolić. Fajnie takie akcje się ogląda, a nie siłowanie się z drzwiami z dykty przez kilka minut.
co ty pierdolisz....
U nas już by mieli zarzuty prokuratorskie. Oczywiście mam na myśli służby.
dlatego kacap dba o swoją ojczyznę nie pozwoli sobie żrby byle jaki śmieć panoszył się po ich ojczyznie na filmiku łanie widać zatrzymanie a reszty można się domyślić jaki wpierdol dostali
Bardzo ładny propagandowy filmik.
U nas psy też działają tak sprawnie, szkoda tylko że zazwyczaj do bandytów co piwo na ławce piją,albo z marihuaniną ćpuny jedne uciekają.
twojstarywsamychgaciach napisał/a:
U nas psy też działają tak sprawnie, szkoda tylko że zazwyczaj do bandytów co piwo na ławce piją,albo z marihuaniną ćpuny jedne uciekają.
Leonek5 napisał/a:
U nas już by mieli zarzuty prokuratorskie. Oczywiście mam na myśli służby.
A pobity by musiał kafelka odkupić którego rozjebał głową po łokciu XD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów