Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja pierdole, obywatelskie zatrzymanie to piękna opcja, ale w tym przypadku, nagrywający to debil
Aż się musiałem zalogować by dać Ci piwo
Ja rozumiem szykanować i obnażać głupotę i cwaniactwo służb ale bez przesady. Coś takiego to zwyczajnie frajerstwo jest.
Taki społeczniak nie pomyśli też o tym, że mandat zapłaci z.. państwowych pieniędzy, bo pensje ma z budżetówki.
Ciśniecie po straży miejskiej i nadgorliwych policjantach, a takich frajerów ktoś chwali. Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.
A to, że komuś nadepnął na odcisk jeden policjant i przez to zgrywa szeryfa do innych, to jeszcze gorzej świadczy o takim typku stosującym komunistyczną odpowiedzialność zbiorową. Mam nadzieję, że będą za tym kolesiem teraz jeździć i wlepiać mu mandaty za każde pierdnięcie.
poza tym niech pierwszy rzuci kamien ktory nigdy przez zadnego policianta nie zostal puszczony choc madat sie nalezal
ps jezeli ty jestes tym kim to raczej jestes gimb/szczyl lub cham i prostak
PS
Jeżeli oni zostali zatrzymani to powinni poinformować, że są zajęci dyżurnemu i wtedy dyżurny wie, że nie ma akurat tego patrolu do dyspozycji. Więc gdyby dwie ulice dalej kogoś gwałcili albo mordowali to wysłałby tam kogoś innego. TO jest standardowa procedura czy to u policji, karetek albo straży.
PS 2
A jeśli policjant gwałciłby wam kobietę to też byście musieli zamknąć japę i odejść bo to wiocha nagrywać i karać policjantów. Pierdolony naród niewolników.
@zuymauy
Za pierdolenie głupot w internecie, siania propagandowych idiotyzmów i propagowanie bezmózgowia, także popierania ludzi umysłowo ograniczonych powinien być przymusowy chuj w dupę i na imię.
radzę nie chwalić się tu swoimi marzeniami, bo dziwne je masz
Nie wiem jak większość sadolowych pocieraczy, ale osobiście mam wrażenie, że jak rozmawia się z policja normalnie, a nie jak patologiczny idiota to da się dogadać, ale nieee: państwo policyjne. Ale was kurwa inwigilują w tym kraju, nosz kurwa uwzięli się na was i na wszystkich biednych, bezbronnych i niewinnych obywateli xD
Jak się szkoły nie ukończyło to siano w mózgu zostaje. Portal sadistic jest tego smutnym, aczkolwiek najlepszym przykładem.
jak patologiczni idioci zachowali się ci, których widać na filmikach wcześniej przeze mnie pokazanych i nie wiem jak spraną umysłowo kurwą moralną trzeba być żeby jeszcze ich bronić i chwalić, w ryj bym ci osobiście dał za jakiekolwiek usprawiedliwianie tego bydła policyjnego
poza tym, nie martw się, myślę że zdążysz ukończyć gimnazjum - do 18go roku życia nauka u nas jest przymusowa (a jak ci się znudzi to koledzy z pałkami przyjdą ci to udowodnić i zaniosą na kiju gdzie trzeba), jeszcze trochę czasu masz, również na zniwelowanie swojego niedojebania mózgowego
Jakim facetem trzeba być aby takie gów.. robić ? przykład faceta z miesiączką , w trakcie menopauzy, którego nikt nie kocha, który jest jak wrzód na zdrowym organizmie, szukający problemów. Nie życzę sobie aby za moje podatki policjanci rozmawiali z deb....
up up up up@ pierdolnijcie sie w te puste makówki, a tych itp policjantów związać w kupe, niech jeden drugiego wyrucha w dupe! o!
Sądząc po twoich fantazjach erotycznych, które nam przedstawiłeś, nienajlepiej masz we łbie poukładane.
Widzisz i właśnie o to chodzi w sygnałach dźwiękowych i świetlnych korzystać z nich można w konkretnych i ściśle określonych przypadkach po uprzednim zawiadomieniu oficera dyżurnego. Procedury i prawo są święte bez nich nie ma mowy o poszanowaniu prawa przez zwykłych obywateli. Zadaniem policji jest również wychowywać.
Ty chyba nie wyobrażasz sobie patrolującego radiowozu z włączonymi sygnałami? Pomijam uciążliwość dla otoczenia, ale też efekt zaskoczenia. Na zachodzie rzadko widać patrole policji, (bo obywatele jak się coś dzieje dzwonią pod 112 i interwencja jest natychmiast), ale widziałem radiowóz bez włączonej sygnalizacji jadący po mało uczęszczanym chodniku. I nikt się nie przypierdalał, bo wszyscy mieli świadomość, że to dla ich bezpieczeństwa. A w Polsce, jak zwykle, obywatele na opak. Bo trzeba nagrać telefonem, pokazać jakim się jest kozakiem i trochę powkurwiać policjantów, którzy odreagują przy kolejnej okazji.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów