📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niech się ten kręcący w łeb jebnie.
Ja pierdole, obywatelskie zatrzymanie to piękna opcja, ale w tym przypadku, nagrywający to debil
jakich czasów ja dożyłem.. głupia policja jeszcze głupsi "obywatele"..
czaje ze mozna sie przyjebac do policjanta...ale to juz przesada , takie przypierdalanie sie na siłe
Typ sposobem w jaki on sie do nich przypierdala, sam powinien załapać z 5 mandatów
Niech leci chuj na główna
Typ sposobem w jaki on sie do nich przypierdala, sam powinien załapać z 5 mandatów
Niech leci chuj na główna
up up up up@ pierdolnijcie sie w te puste makówki, a tych itp policjantów związać w kupe, niech jeden drugiego wyrucha w dupe! o!
Niech się cwaniaczek przejedzie do USA, to zostanie za coś takiego poczęstowany ołowiem.
Bardzo dobrze! Oni o byle gówno się przypierdalają. Pęknie ich ustawiał
Axikor napisał/a:
Pojedź do USA, to przestaniesz pierdolić takie głupoty. Kurwa, znawca USA z filmów typu: "Gliniarz z Beverly Hills".Niech się cwaniaczek przejedzie do USA, to zostanie za coś takiego poczęstowany ołowiem.
Wykalaczek napisał/a:
kurwa straznik teksasu sie znalazl niech se w dupe ta kamerke wsadzi
A co Cię kolego boli? Przypierdolił się, a oni nie wiedzieli co zrobić. Śmieszna akcja.
kurwa straznik teksasu sie znalazl niech se w dupe ta kamerke wsadzi
łatwo byc cwaniakiem w stosunku do policjanta bo wie ze idiocie nic nie zrobia jak jest takim jebanym spolecznikiem to nich zwroci uwage jakims dresom pijacym alkohol
O kurwa! Nie wiedziałem, że na sadolu tylu policjantów siedzi.
Dobrze zrobił. Każdy inny kierowca za skrócenie sobie drogi i przejazd przez chodnik dostał by od mundurowych nagrodę. Im też się taka należy. Kierowca, to kierowca i nie ma, że dupa boli.
Łamie przepisy, to odpowiada za to jak każdy inny. A nie święte krowy będą się panoszyć.
Podczas każdej interwencji auto powinno być oznakowane w odpowiedni sposób. Jakby podczas spisywania pijących wcześniej włączyli sygnały świetlne, to mogliby na nich opuścić chodnik.
Dobrze zrobił. Każdy inny kierowca za skrócenie sobie drogi i przejazd przez chodnik dostał by od mundurowych nagrodę. Im też się taka należy. Kierowca, to kierowca i nie ma, że dupa boli.
Łamie przepisy, to odpowiada za to jak każdy inny. A nie święte krowy będą się panoszyć.
Podczas każdej interwencji auto powinno być oznakowane w odpowiedni sposób. Jakby podczas spisywania pijących wcześniej włączyli sygnały świetlne, to mogliby na nich opuścić chodnik.
niech sie te wszyskie jebane sluzby zaczna bac i zobacza ze nie sa bezkarne
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów