18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
utylizator666 2018-06-05, 6:17 2
Ja pierdole skąd oni przyjechali? Przybliż przybliż przybliż i koleś robi zoom... na tira...
Zgłoś
doredo 2018-06-05, 6:40 2
raistpol napisał/a:

wszystkie portale o tym trąbią.
Jak byś wyjął głowę z dupy, i nie walił się do wrzutów bronka komara, to może być coś usłyszał

To na chuj to wrzucać? Jak sie już porywa na coś to niech zrobi to porządnie.

Poza tym co ty pierdolisz z jakimś bronkiem? Odjebało już do reszty?
Zgłoś
Wiewór 2018-06-05, 8:42 1
Jak tak traktować wybitnego człowieka, zapewne doktora inżyniera nanotechnologii, fizyki kwantowej i astronomii z zawodu zaufania publicznego i powszechnie szanowanego kierowcy tira.
Przez niesłuszne zatrzymanie ktoś nie zje swoich bułek na śniadanie!
Wenże nie ludzie.

PS. Szacun dla policjantów bo wyciągnęli broń, żeby go zatrzymać i teraz grozi im 25 lat więzienia. Jak prokurator będzie łaskawy to może dostaną po 10 lat.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
J................8 2018-06-05, 9:36 2
ehh i już wylew ścierwa w komentarzach

@up to tak nie działa, wiesz o tym?
Zgłoś
nowynick 2018-06-05, 10:08
wypierdalaj kulson!
Zgłoś
ifheowna 2018-06-05, 14:17 2
siewier666 napisał/a:

brawo dla policjantów, że pomimo nadchodzących długich, nudnych i nikomu niepotrzebnych tłumaczeń w prokuraturze, użyli broni

Racja , teraz z każdej pestki będą się musieli spowiadać.
Zgłoś
e................2 2018-06-05, 16:57
kurwa tak wiem było to nawet w tv. ale to jest kurwa fejk przysięgam to nie jest realne widzę to z kilometra że to wszystko tam to udawane jak z tego nagrania tak i z tamtego, nie wiem co i po co ale to jest udawane ustawione najwidoczniej przez władze skoro taki scenariusz podali
Zgłoś
karakal 2018-06-05, 17:15
tvn24.pl/lodz,69/lowicz-ranil-nozem-matke-uciekal-ciezarowka-padly-str...
Zgłoś
e................2 2018-06-05, 20:53
up debil kurwa no debil
Zgłoś
raistpol 2018-06-06, 0:16
zeby wam dupa nie pękła dwa freethinkery wyzej

i tak mnie jebie twoje zdanie
Zgłoś
Indyferentny 2018-06-06, 8:38 2
markop4321 napisał/a:

Chłopaki pierwszy raz se postrzelaly. W Ameryce do takiego zatrzymania jeden policjant byłby potrzebny a nie cała szarańcza

W ameryce do takiego zatrzymania to się zlatują wszystkie okoliczne jednostki policji, SWAT, emerytowani szeryfowie, wsparcie z okolicznych hrabstw, 2 czołgi, 16 helikopterów i dzieciaki z pobliskiej szkółki strzeleckiej tylko po to żeby wjebać w bandytę więcej ołowiu niż francuzi w niemców zanim wywiesili białą szmatę.

Pierdolę przeciniki
Zgłoś
Gymnorhinus 2018-06-06, 11:14
Jakby tiry na tory wpierdolili to już widzę te kurwa opóźnienia i pewnie co 5h pociąg z poznania pasażerski by wyjeżdżał bo towarowe ważniejsze

Moje posty mają charakter żartobliwy, nie mają na celu nikogo urazić, nawet jeśli tak wyglądają.
Zgłoś
Cooback 2018-06-06, 11:43
Policjanci nic nie będą mieli z tego tytułu. Wg prawa wykorzystali broń, nie użyli jej. Użycie a wykorzystanie to różnica.
Zgłoś
Wiewór 2018-06-06, 12:14 1
Cooback napisał/a:

Policjanci nic nie będą mieli z tego tytułu. Wg prawa wykorzystali broń, nie użyli jej. Użycie a wykorzystanie to różnica.

Paaaniee. Jakbym był polskim prokuratorem to bym obalił Twój argument w sekundę.
Biorę biegłego. Biegły pisze, że w wyniku wyciągnięcia broni bandyta doznał ciężkiego urazu psychicznego - moczy się w nocy, chowa pod stół jak słyszy samochód na sygnale, całymi dniami płacze. Próbował popełnić samobójstwo.
Biorę tę opinię biegłego i cyk robię policjantowi zarzut przekroczenia uprawnień i umyślnego spowodowania ciężkiego uszczerbku na zdrowiu przy użyciu niebezpiecznego narzędzia.
Deal with it. Szach mat. Policjant dostaje 10 lat a ja idę do przełożonego po premię i pokazuję, że statystyka wykrywalności i skazywania się poprawiła. Przełożony gratuluje i równocześnie szepcze do ucha, że jego chrześniak zgwałcił trzy laski na imprezie, policja znalazła u niego 10 kg koksu, kradziony samochód i kałasznikowa oraz listę skorumpowanych polityków i, że trzeba się zająć tą sprawę bo to dobry chłopak jest tylko zbłądził i żeby mu dać tylko zarzut przejścia na pasach na czerwonym.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów