📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ja pierdole skąd oni przyjechali? Przybliż przybliż przybliż i koleś robi zoom... na tira...
raistpol napisał/a:
wszystkie portale o tym trąbią.
Jak byś wyjął głowę z dupy, i nie walił się do wrzutów bronka komara, to może być coś usłyszał
To na chuj to wrzucać? Jak sie już porywa na coś to niech zrobi to porządnie.
Poza tym co ty pierdolisz z jakimś bronkiem? Odjebało już do reszty?
Jak tak traktować wybitnego człowieka, zapewne doktora inżyniera nanotechnologii, fizyki kwantowej i astronomii z zawodu zaufania publicznego i powszechnie szanowanego kierowcy tira.
Przez niesłuszne zatrzymanie ktoś nie zje swoich bułek na śniadanie!
Wenże nie ludzie.
PS. Szacun dla policjantów bo wyciągnęli broń, żeby go zatrzymać i teraz grozi im 25 lat więzienia. Jak prokurator będzie łaskawy to może dostaną po 10 lat.
-Ernest Hemingway
Przez niesłuszne zatrzymanie ktoś nie zje swoich bułek na śniadanie!
Wenże nie ludzie.
PS. Szacun dla policjantów bo wyciągnęli broń, żeby go zatrzymać i teraz grozi im 25 lat więzienia. Jak prokurator będzie łaskawy to może dostaną po 10 lat.
brawo dla policjantów, że pomimo nadchodzących długich, nudnych i nikomu niepotrzebnych tłumaczeń w prokuraturze, użyli broni
Racja , teraz z każdej pestki będą się musieli spowiadać.
kurwa tak wiem było to nawet w tv. ale to jest kurwa fejk przysięgam to nie jest realne widzę to z kilometra że to wszystko tam to udawane jak z tego nagrania tak i z tamtego, nie wiem co i po co ale to jest udawane ustawione najwidoczniej przez władze skoro taki scenariusz podali
up debil kurwa no debil
zeby wam dupa nie pękła dwa freethinkery wyzej
W ameryce do takiego zatrzymania to się zlatują wszystkie okoliczne jednostki policji, SWAT, emerytowani szeryfowie, wsparcie z okolicznych hrabstw, 2 czołgi, 16 helikopterów i dzieciaki z pobliskiej szkółki strzeleckiej tylko po to żeby wjebać w bandytę więcej ołowiu niż francuzi w niemców zanim wywiesili białą szmatę.
Moje posty mają charakter żartobliwy, nie mają na celu nikogo urazić, nawet jeśli tak wyglądają.
Policjanci nic nie będą mieli z tego tytułu. Wg prawa wykorzystali broń, nie użyli jej. Użycie a wykorzystanie to różnica.
Cooback napisał/a:
Policjanci nic nie będą mieli z tego tytułu. Wg prawa wykorzystali broń, nie użyli jej. Użycie a wykorzystanie to różnica.
Paaaniee. Jakbym był polskim prokuratorem to bym obalił Twój argument w sekundę.
Biorę biegłego. Biegły pisze, że w wyniku wyciągnięcia broni bandyta doznał ciężkiego urazu psychicznego - moczy się w nocy, chowa pod stół jak słyszy samochód na sygnale, całymi dniami płacze. Próbował popełnić samobójstwo.
Biorę tę opinię biegłego i cyk robię policjantowi zarzut przekroczenia uprawnień i umyślnego spowodowania ciężkiego uszczerbku na zdrowiu przy użyciu niebezpiecznego narzędzia.
Deal with it. Szach mat. Policjant dostaje 10 lat a ja idę do przełożonego po premię i pokazuję, że statystyka wykrywalności i skazywania się poprawiła. Przełożony gratuluje i równocześnie szepcze do ucha, że jego chrześniak zgwałcił trzy laski na imprezie, policja znalazła u niego 10 kg koksu, kradziony samochód i kałasznikowa oraz listę skorumpowanych polityków i, że trzeba się zająć tą sprawę bo to dobry chłopak jest tylko zbłądził i żeby mu dać tylko zarzut przejścia na pasach na czerwonym.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów