📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
amerykańscy gliniarze czasem mają jednak nasrane , ta ich chęć władzy i pokazywanie jej dla mnie jest żałosne
@Up. Bo faktycznie oni to robią tylko po to żeby pochwalić się w necie....
Wracając do tematu, po 2:30 już nic ciekawego.
Wracając do tematu, po 2:30 już nic ciekawego.
Dalej nie rozumiem logiki stawiania oporu przy aresztowaniu - co ona sobie myślała, że odepchnie go i pójdzie sobie w swoją stronę a on: "Aha, może była podejrzana ale mi się wyrwała, niech sobie idzie, nie będe jej ścigał, anulujemy poszukiwania a w raporcie napisze, że nie wykryto sprawcy". Policjant podczas aresztowania powinien zrobić WSZYSTKO żeby aresztować podejrzanego, łącznie z użyciem kajdanek, pały, paralizatora, gazu i wezwania wsparcia ale na pewno nigdy żaden policjant widząc opór podejrzanego nie odpuszczał!
Jeżeli jest podejrzenie kradzieży i funkcjonariusz ma za zadanie zatrzymać 'złodzieja', to to robi, bo taka jest jego praca.
Zwróć uwagę ile razy gość powtarza polecenie, a ona zamiast po prostu posłuchać, to pierdoli więcej niż to tak naprawdę warte.
Beny_Kuleczka napisał/a:
Jeżeli jest podejrzenie kradzieży i funkcjonariusz ma za zadanie zatrzymać 'złodzieja', to to robi, bo taka jest jego praca.
Zwróć uwagę ile razy gość powtarza polecenie, a ona zamiast po prostu posłuchać, to pierdoli więcej niż to tak naprawdę warte.
zgadzam się z tobą , ale grożenie pistoletem wobec małej blondynki to chyba przesada
jak policjant mowi co masz zrobic. masz to zrobic.
prawidlowa postawa policjanta. a takich "ludzi" jak ta zlodziejka w ogole mi nie jest szkoda.
prawidlowa postawa policjanta. a takich "ludzi" jak ta zlodziejka w ogole mi nie jest szkoda.
Zachowuje się pizda jak takie małe rozkapryszone dziecko którego rodzice niczego nie nauczyli i myśli ,że wszystko wolno a później jak dorosły złapie za rączkę to płacz i przepraszanie i wydaje się takiej kretynce ,że jak powie przepraszam i odda to policjant powinien ją zostawić w spokoju i paluszkiem pogrozić "no żeby mi to było ostatni raz!".
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Nigdy nie wiesz, kiedy 'ofiara' stanie się 'napastnikiem'.
nie wiem co ci amerykańscy policjanci mają, że oni od razu muszą każdego skatować grozić śmiercią, okaleczyć i poniżyć
-Ernest Hemingway
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów