Gość od początku nie chciał współpracować, ale jak dostał paralizatorem to dopiero się wkurwił...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
policmajstry wytrenowane w zawijaniu emerytów i matek z dziećmi, jak paralizator nie poskromił gościa to już posrani po całości.
Na początku widać że kolo ma rozładowane baterie, dopiero jak go podładowali to to nabrał ochoty do życia
azcentral.com/story/news/local/phoenix/2014/04/14/phoenix-police-man-d...
Delikwent umarł w szpitalu.
Zalał sracza a potem zaczął dewastować restauracje, próbował dostać się do kuchni, pogrozili mu nożem to się odsunął, potem wkroczyła policja.
Gość był naćpany dość ostro, dostał z 10 strzałów paralizatorem i dalej stał na nogach, niezły tank.
Delikwent umarł w szpitalu.
Zalał sracza a potem zaczął dewastować restauracje, próbował dostać się do kuchni, pogrozili mu nożem to się odsunął, potem wkroczyła policja.
Gość był naćpany dość ostro, dostał z 10 strzałów paralizatorem i dalej stał na nogach, niezły tank.
up
Co ta marihuana robi z ludźmi.
Co ta marihuana robi z ludźmi.
Uderzył - odpłacił sie i mógł pitać ale zdecydował sie walczyć dalej
Gruby się rozjechał jak przykucnął
Jebany rezisty na elektryczność bardzo wysokie. Chyba typ trawiasty! :d
Obczajcie sobie jak ten artykuł z amerykańskiej strony jest opisany. Nie wiem czy oni nie potrafią pisać czy co, ale wszędzie na końcu zdania jest "Holmes said"... Jakby nie mogli tego jakoś ładnie poskładać i dać w cudzysłów co ten koleś mówił.
Noo widać polskie korzenie
fucktycznie z tym Holms powiedział to trochę przesadzają. Mam na myśli opis amerykanuf
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów