Jacy kurwa ?
drobna pomyłka, dziękuję za zwrócenie uwagi, już poprawione.
drobna pomyłka, dziękuję za zwrócenie uwagi, już poprawione.
Jest różnica jak uwagę zwraca ktoś mniej bądź bardziej inteligentny, czyż nie? Powyżej przykład niedojebania mózgowego, czyli afera o literówkę jakby hołota zdemolowała miasto podczas protestów...
A można było inteligentnie napisać. Spytać, czy się czasem literówka nie wkradła bądź czy nie powinno być tam słowa napisanego w sposób prawidłowy. No cóż... Niezwyciężony nie jest najbystrzejszym Sadolem...
Jest różnica jak uwagę zwraca ktoś mniej bądź bardziej inteligentny, czyż nie? Powyżej przykład niedojebania mózgowego, czyli afera o literówkę jakby hołota zdemolowała miasto podczas protestów...
A można było inteligentnie napisać. Spytać, czy się czasem literówka nie wkradła bądź czy nie powinno być tam słowa napisanego w sposób prawidłowy. No cóż... Niezwyciężony nie jest najbystrzejszym Sadolem...
Taka sadolowa tradycja. Za mniejsze pomyłki ludzie byli jebani jak bura suka, i mi też się nie raz dostało, również od Halmana. Więc zamknij mordę jak nie wiesz o co chodzi, kmiocie z listopada 2020.
A jeżeli chamskie komentarze świadczą o inteligencji to te twoje wysrywy dowodzą że masz IQ szympansa Bo ciężko o większego prostaka na sadolu.
Taka sadolowa tradycja. Za mniejsze pomyłki ludzie byli jebani jak bura suka, i mi też się nie raz dostało, również od Halmana. Więc zamknij mordę jak nie wiesz o co chodzi, kmiocie z listopada 2020.
A jeżeli chamskie komentarze świadczą o inteligencji to te twoje wysrywy dowodzą że masz IQ szympansa Bo ciężko o większego prostaka na sadolu.
Nie kompromituj się przygłupie, obrażając kogoś argumentem stażowym. Na Sadolu jestem od 2014 z przerwą od 2019-2020, kiedy to poprosiłem Centuriona o usunięcie mojego konta i wszystkich swoich postów z portalu.
A każdy, kto się dopierdala tylko do pisowni to prostak i głupek, który nie ma nic innego do napisania w temacie, ale musi zabłysnąć.
Chcesz się dojebać do pisowni, to zrób to przy okazji, a nie jako meritum postu, wtedy nie będziesz afiszować się jako kompletny kretyn, co z resztą uczyniłeś w tym wątku.
Chcesz się dojebać do pisowni, to zrób to przy okazji, a nie jako meritum postu, wtedy nie będziesz afiszować się jako kompletny kretyn, co z resztą uczyniłeś w tym wątku.
Dalej nie rozumiesz imbecylu. Przypierdalanie się do pisowni jest obowiązkiem bo to sadol a nie kwejk. A o formie wypowiedzi taki wieśniak jak ty nie powinien się wypowiadać, bo takiego drugiego chama i prostaka jak ty to ze świecą szukać.
Więc może zamknij mordę i zanim zaczniesz kogokolwiek pouczać to popracujesz nad swoją kulturą buraku ?
Dalej nie rozumiesz imbecylu. Przypierdalanie się do pisowni jest obowiązkiem bo to sadol a nie kwejk. A o formie wypowiedzi taki wieśniak jak ty nie powinien się wypowiadać, bo takiego drugiego chama i prostaka jak ty to ze świecą szukać.
Więc może zamknij mordę i zanim zaczniesz kogokolwiek pouczać to popracujesz nad swoją kulturą buraku ?
Jesteś przybity jak papa do dachu. Piszesz, że to sadolowe przypierdalać się po chamsku do pisowni, ale już nie sadolowe się wypowiadać chamsko na sadolu. Pojeb z ciebie i tyle.
A co do przypierdalania się do pisowni, to można to zrobić lepiej niż ty. Głupki się tylko dopierdalają, a inteligentni Sadole się dopierdolą między wierszami, w sposób kąśliwy, ale między wierszami, bo tylko niedowartościowane debile dopierdalają się tylko do pisowni i tu się zgodzę, jest to tradycją, ale nie tylko sadolową, tak jest wszędzie > debile dopierdalają się do pisowni i nic poza tym, ani humoru, ani puenty, ani czegokolwiek związanego z tematem.
Dokładnie takim prostakiem cię postrzegam. Czy to ty na filmie czy bliska rodzina?
Sadistic to nie szkolne forum że tak pierdolisz o pisowni. Wracaj na kwejka do kolegów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów