Chiny: Sześć osób nie żyje, a 47 jest zaginionych po zawaleniu się zbocza w kopalni odkrywkowej na północy kraju.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
darek1234 napisał/a:
Czyli oficjalnie zabitych 53, do tego 3500 pracujących na lewo
w pierwszych sekundach widać że te 3500 to może nie być przesadzone
Largo napisał/a:
jakoś dziwnie to wygląda....
Dokładnie na moje oko ładunki podłożone aby zburzyć część ściany postanowiły zdetnować się jednak wcześniej niż założyły żółtki. Cóż i tak zginęło mniej niż w ciągu sekundy się tam rodzi.
Moje oko nie wychwytuje przemieszczających się na filmie, no właśnie ludzi czy aut?
Po chuj 3 razy to samo w przyśpieszonym tempie? Można było choć jedno dać w normalnym.
A Ci co piszą, że było tam 3500 ludzi i ładunki podłożone, które same zdetonowały to niech nie zapomną poprawić folii na łbie i niech nie wychodzą z domu bo podobno dzisiaj dużo rozypylili chemii z samolotów korzystając z tego, że jest dużo chmur i nic nie widać.
Nie widzieliście nigdy odkrywki i detonacji ładunków? To sobie obejrzyjcie na YT filmiki i będziecie wiedzieli, że tyle osób tam na bank nie było i żadnego wybuchu nie było. Po prostu jebneli się w obliczeniach o ile w ogóle takie tam ktoś robił.
To są wywrotki i koparki, takie jak na prawie każdej tego typu odkrywce
A Ci co piszą, że było tam 3500 ludzi i ładunki podłożone, które same zdetonowały to niech nie zapomną poprawić folii na łbie i niech nie wychodzą z domu bo podobno dzisiaj dużo rozypylili chemii z samolotów korzystając z tego, że jest dużo chmur i nic nie widać.
Nie widzieliście nigdy odkrywki i detonacji ładunków? To sobie obejrzyjcie na YT filmiki i będziecie wiedzieli, że tyle osób tam na bank nie było i żadnego wybuchu nie było. Po prostu jebneli się w obliczeniach o ile w ogóle takie tam ktoś robił.
freaky napisał/a:
Moje oko nie wychwytuje przemieszczających się na filmie, no właśnie ludzi czy aut?
To są wywrotki i koparki, takie jak na prawie każdej tego typu odkrywce
Reologia ziemi. Widać, że ściana się nie osunęła, tylko została wyparta. Normalne zjawisko, szkoda tylko ludzi...
A można tak całe "chiny" zakopać? To poproszę jutro na 7.00 co by przed roboto se popaczeć jeszcze ;D
Jebać skośnookich. Mam nadzieję, że zdychali w męczarniach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów