📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w polszy ją by wypuścili, a sprawców napadu zamknęli w kiciu
póki nie ma świadków wbiłbym jej coś do oczu jak by była ślepa to jej kara by już była ok.
A nie lepiej kazać takiej wpierdolić wszystko co ma przy sobie?
Niech poczuje co sprzedaje...
Niech poczuje co sprzedaje...
Pojebani, sprzedaje to sprzedaje. Do ryja im wpychała? Jak ktoś chce sobie żreć, palić, czy wsadzać w dupę jakieś gówno to dlaczego ktoś trzeci się wpierdala? Ktoś chce ćpać niech ćpa, odwali kitę to odwali.
Chyba, że dzieciakom udostępniała, wtedy byli całkiem łagodni.
Buahahahaha mafia z pewnością już liczy straty
Ja nie wiem czy po takim ciosie się jeszcze podniosą.
Ja nie wiem czy po takim ciosie się jeszcze podniosą.
W Polsce też by się przydało taki MAC powołać
Toż to ta dupaka z awatara
ja bym jej dał 100 kilo krokodyla , każda wieść o ruskim w piachu generuje u mnie bez warunkowy uśmiech
PawełWspaniały napisał/a:
Pojebani, sprzedaje to sprzedaje. Do ryja im wpychała? Jak ktoś chce sobie żreć, palić, czy wsadzać w dupę jakieś gówno to dlaczego ktoś trzeci się wpierdala? Ktoś chce ćpać niech ćpa, odwali kitę to odwali.
Dokładnie.Jeżeli w grę nie wchodzą dzieci to chuj z tym,ale w przeciwnym razie-kaplica
Tak tak, opowiadajcie czego to byście jej nie zrobili hahah gówno byście zrobili, udalibyście że nie widzicie. Kozakami jesteście tylko przez kabel. Nikogo do kupowania nie zmusza, nie chcesz nie kupujesz !
marcus32104 napisał/a:
Tak tak, opowiadajcie czego to byście jej nie zrobili hahah gówno byście zrobili, udalibyście że nie widzicie. Kozakami jesteście tylko przez kabel. Nikogo do kupowania nie zmusza, nie chcesz nie kupujesz !
Jaki kabel ja mam internet po Wi-Fi (bezprzewodowy znaczy)
Do 1:25 pasuje jak ulał, ale polecam całość
To nawet nie jest przestępstwo, w dokładnym tego słowa znaczeniu.
To nawet nie jest przestępstwo, w dokładnym tego słowa znaczeniu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów