📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Chujowe jak wizyta komornika.
Iwan walczył w Afganistanie za czasów ZSSR.Podczas jednej z libacji padł trupem,bo pił metę.Znienacka jego oddział zaatakowali Afgańczycy.Gdy weszli do namiotu Iwana to byli przekonani,że nie żyje.Od tamtego czasu niedowidzi,ale jest żywy.
Komornicy za politykami i klerem zajmują wysoką lokatę w rankingu skurwysynów.
pojdę boso, pójdę boso. zajebisty ten pan komornik
Kurwa nie ma chyba kabaretu, który wkurwiałby mnie bardziej niż ci kretyni.
Słabe jak ciemiączko u dziecka.
Żeby ściągnął z niewinnej osoby typku?
Żeby ściągnął z niewinnej osoby typku?
W podstawówce już skutecznie odzyskiwałem swoją kasę, kiedyś koleś był mi winny hajs w zamian chciałem jego książki. Zbliżał się koniec roku to oddał mi je, ja już kupca znalazłem a ten frajer nie zdał
Pracuję w banku. W windykacji. Nie macie pojęcia jacy ludzie są tępi. Biorą kredyty a potem dziwią, że trzeba spłacać. Większość oczywiście spłaca, są przypadki losowe, gdzie ludzie mają przejebane nie ze swojej winy, ale od chuja jest ludzi, którzy sami są sobie winni. Biorą kredyty na które ich nie stać, unikają kontaktu z bankiem, kiedy ten chce się jeszcze dogadać a potem płacz, że przychodzi zły komornik a to jest kwestia kilku miesięcy a nie dni... Cała ta jazda na branie kredytów jest żałosna. Ludzie biorą kredyty na wszystko a potem bida... Ja też nie zarabiam kokosów, ale nie żyję ponad stan i wolę żyć skromniej niż się pakować w jakikolwiek kredyt. Nie wiem jak musiałoby mnie przycisnąć, żebym to zrobił...
Kredyty naprawdę potrzebne bywają przedsiębiorcom, no chyba, że się nie ma oszczędności i się coś w domu spierdoli, ale zwykle nie są to duże kwoty. Reszta to tylko chęć posiadania więcej mniejszym kosztem własnej pracy.
Kredyty naprawdę potrzebne bywają przedsiębiorcom, no chyba, że się nie ma oszczędności i się coś w domu spierdoli, ale zwykle nie są to duże kwoty. Reszta to tylko chęć posiadania więcej mniejszym kosztem własnej pracy.
No! Jako naczelny krytyk polskiej sceny kabaretowej, która w znacznej większości jest co najmniej słaba i sucha zarazem, muszę przyznać, że nawet dobry skecz odjebali
@Mutarito
Tym bardziej że w sytuacjach skrajnych gdzie kredyt wzięto w celu ratowania życia podobno nie trzeba go spłacać, słyszałem że jest taka praktyka, prawda to?
Tym bardziej że w sytuacjach skrajnych gdzie kredyt wzięto w celu ratowania życia podobno nie trzeba go spłacać, słyszałem że jest taka praktyka, prawda to?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów