Materiał ten przedstawia pracę snajperów w Wojsku Polskim. Opowiadają o tym co myślą podczas 'eliminacji' celu, oraz jak sobie z tym radzą.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:43
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Snajperstwo w WP nie istnieje. W tym roku na LS w Międzyrzeczu po raz pierwszy od kilku lat wygrał żołnierz. Tak to wygrywali cywile. Cywile wygrywali ze szkolonymi żołnierzami ! Nie ma kasy na szkolnictwo, służbę zdrowia i wojsko. Ale za to jest kasa na to żeby ryży chuj latał sobie na wycieczki do Peru i Afryki.
Polecam ten artykuł: militis.pl/jednostki-i-struktury/polska-szkola-snajperow
A chuj nie oglądam bo wszystko co tevałenem mnie odrzuca do porzygu...
90luckypl, ja nie również nie lubię wsi24 ale nie popadajmy w skrajność. To jest akurat ciekawy materiał.
Zabicie człowieka jest na pozór trudne, jednak jakbym miał możliwość odjebania jakiegoś szmatogłowego raczej nie miałbym skropułów. To są jebane zwierzęta nie ludzie, zresztą nawet zwierzę się tak nie zachowuje, więc odjebanie brudasa sprawiłoby mi nawet przyjemność...
...Nie, nie jestem chory psychicznie.
socjalmmv, w internecie jest tak łatwo napisać. Trudniej to zrobić. Ale Chris Kyle podobnie pisał w swojej książce. Każdy jest inny, i inaczej będzie reagować.
socjalmmv napisał/a:
Zabicie człowieka jest na pozór trudne, jednak jakbym miał możliwość odjebania jakiegoś szmatogłowego raczej nie miałbym skropułów. To są jebane zwierzęta nie ludzie, zresztą nawet zwierzę się tak nie zachowuje, więc odjebanie brudasa sprawiłoby mi nawet przyjemność...
To się tak tylko mówi...
gównoburza lewackich rurkowców i hejt wojska za 3...2...1
Co jak co ale snajperem nie zostanę z 1 powodu, tego psa bym nie zajebał...
czemu do tych szkoleń psychologicznych wykorzystują psy ?! jest tyle zamienników - żydzi ,czarni ,allahy akbary ,ciaparuchy ,księża pedofile ,matematyczki...
@ru_ziolo
Nie masz pojęcia o czym piszesz, czołowi zawodnicy cywilni korzystają z ręcznie elaborowaniej amunicji, customowych karabinów, oparć itp. On ma zabić, a to czy trafi w 7, czy 9, z 800 nie ma znaczenia.
Strzelanie to 5% pracy snajpera, ciekawe co powiedzieli by Ci twoi cywile jeśli musieli by leżeć w błocie przez 20 godzin czekając na cel
Nie masz pojęcia o czym piszesz, czołowi zawodnicy cywilni korzystają z ręcznie elaborowaniej amunicji, customowych karabinów, oparć itp. On ma zabić, a to czy trafi w 7, czy 9, z 800 nie ma znaczenia.
Strzelanie to 5% pracy snajpera, ciekawe co powiedzieli by Ci twoi cywile jeśli musieli by leżeć w błocie przez 20 godzin czekając na cel
Cytat:
Opowiadają o tym co myślą podczas 'eliminacji' celu
zapewne się zastanawiają za którym razem trafią
3 lata, rly?
@Foka12
Co z tego, że ktoś przeleży 20h na dachu czekając aż terrorysta pojawi się w oknie, jak nie trafi z 1 strzału?
filipczax_ck napisał/a:
czemu do tych szkoleń psychologicznych wykorzystują psy ?! jest tyle zamienników - żydzi ,czarni ,allahy akbary ,ciaparuchy ,księża pedofile ,matematyczki...
A kto by się chciał z nimi przyjaźnić i nimi opiekować. W dalszym szkoleniu mogą robić za cele.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów