18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 43 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Fakerę 2011-11-21, 18:43
No tak, wyczaił większą torebkę

Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
Zgłoś
S................n 2011-11-21, 19:03
Zgłoś
quarenas 2011-11-21, 19:06 2
śmierdzi fejkiem na kilometr
Zgłoś
Exoone 2011-11-21, 19:24 3
@up
dobrze że wyjaśniłeś, bo już myślałem, że to najprawdziwsza prawda
Zgłoś
kamil66 2011-11-21, 21:02 4
Zgłoś
sadystaxx 2011-11-21, 21:31
quarenas napisał/a:

śmierdzi fejkiem na kilometr

W rzeczywistości baba wyjełaby gnata z torebki i by gościa zastrzeliła. To przecież rosja.
Zgłoś
Kamm 2011-11-21, 21:32
@up
Oczywiście strzał w głowę. Tak jak Rosjanie lubią.

"Rób to co robisz brat, świat jest dziki
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
Zgłoś
S................n 2011-11-21, 22:35
sadystaxx napisał/a:

W rzeczywistości baba wyjełaby gnata z torebki i by gościa zastrzeliła. To przecież rosja.

Torba z zakupami w rękach takiej "matrioszki" jest bardziej groźna niż jakaś spluwa w rękach gangstera.
Zgłoś
P................k 2011-11-21, 23:07
Ale krzywe patyki, nie ma na co patrzeć.
Zgłoś
kamil66 2011-11-21, 23:32
Pan Porucznik napisał/a:

Ale krzywe patyki, nie ma na co patrzeć.

Wiemy, że się pomyliłeś, oczywiście miało być "krzywe praktyki" co oznaczało naganne zachowanie młodzieńca! Brawo za społeczną interwencję! Za to należy się pochwała od Jedynej Słusznej i Kochanej Partii!
Zgłoś
P................k 2011-11-22, 0:21
kamil66 napisał/a:

Wiemy, że się pomyliłeś, oczywiście miało być "krzywe praktyki" co oznaczało naganne zachowanie młodzieńca! Brawo za społeczną interwencję! Za to należy się pochwała od Jedynej Słusznej i Kochanej Partii!

Nie rozumiem co ty do mnie bredzisz. Jeśli nie widzisz krzywych kulasów to musisz być wiecznie napalonym, spoconym prawiczkiem.
Zgłoś
ander000 2011-11-22, 2:55
Cholera, musiałem obejrzeć parę razy, żeby w końcu zobaczyć, że gościu coś z torebki wyciąga...
Zgłoś
kamil66 2011-11-22, 8:18
Pan Porucznik napisał/a:

Nie rozumiem co ty do mnie bredzisz. Jeśli nie widzisz krzywych kulasów to musisz być wiecznie napalonym, spoconym prawiczkiem.

I jestem. Ale nie jestem takim żenującym trollem
Zgłoś
P................k 2011-11-22, 17:41
kamil66 napisał/a:

I jestem. Ale nie jestem takim żenującym trollem

OMFG czy wyrażanie swojej opinii to trollowanie? Do poprzedniej listy muszę dopisać niestety zaburzenia bystrości umysłu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów