Ale instynkt go zgubił.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
No tak, wyczaił większą torebkę
dobrze że wyjaśniłeś, bo już myślałem, że to najprawdziwsza prawda
quarenas napisał/a:
śmierdzi fejkiem na kilometr
W rzeczywistości baba wyjełaby gnata z torebki i by gościa zastrzeliła. To przecież rosja.
@up
Oczywiście strzał w głowę. Tak jak Rosjanie lubią.
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
Oczywiście strzał w głowę. Tak jak Rosjanie lubią.
Torba z zakupami w rękach takiej "matrioszki" jest bardziej groźna niż jakaś spluwa w rękach gangstera.
Ale krzywe patyki, nie ma na co patrzeć.
Pan Porucznik napisał/a:
Ale krzywe patyki, nie ma na co patrzeć.
Wiemy, że się pomyliłeś, oczywiście miało być "krzywe praktyki" co oznaczało naganne zachowanie młodzieńca! Brawo za społeczną interwencję! Za to należy się pochwała od Jedynej Słusznej i Kochanej Partii!
kamil66 napisał/a:
Wiemy, że się pomyliłeś, oczywiście miało być "krzywe praktyki" co oznaczało naganne zachowanie młodzieńca! Brawo za społeczną interwencję! Za to należy się pochwała od Jedynej Słusznej i Kochanej Partii!
Nie rozumiem co ty do mnie bredzisz. Jeśli nie widzisz krzywych kulasów to musisz być wiecznie napalonym, spoconym prawiczkiem.
Cholera, musiałem obejrzeć parę razy, żeby w końcu zobaczyć, że gościu coś z torebki wyciąga...
Pan Porucznik napisał/a:
Nie rozumiem co ty do mnie bredzisz. Jeśli nie widzisz krzywych kulasów to musisz być wiecznie napalonym, spoconym prawiczkiem.
I jestem. Ale nie jestem takim żenującym trollem
kamil66 napisał/a:
I jestem. Ale nie jestem takim żenującym trollem
OMFG czy wyrażanie swojej opinii to trollowanie? Do poprzedniej listy muszę dopisać niestety zaburzenia bystrości umysłu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów